Παραδείγματα του χρόνου εγκατάστασης και ώρα αναμονή

• Thread starter junchaoguo51888
  • Start date
J

junchaoguo51888

Guest
σύμφωνα με την αντίληψη, ο χρόνος και ο χρόνος εγκατάστασης είναι απλή αναμονή, αλλά μοιάζουν συγκεχυμένα, οι οποίοι μπορούν να παρουσιάσουν κάποιο παράδειγμα για μένα

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε εγκατάστασης και κρατήστε πατημένο το χρόνο είναι να σχεδιάσουμε ένα FF από τον εαυτό σας και findout εγκατάστασης του κ.ε. του και κρατήστε πατημένο το χρόνο από την προσομοίωση. Έτσι έμαθα την πραγματική έννοια του χρόνου εγκατάστασης και αναμονή. εδώ είναι μια απλή σημείωση διάλεξη με θέμα FF.

Ο χρόνος εγκατάστασης και ο χρόνος αναμονή εργαστούν από κοινού για να βεβαιωθείτε ότι η αιχμή επικεντρώνεται στα στοιχεία που κατέχουν pulse.The φορά είναι η ελάχιστη διάρκεια του παλμού των δεδομένων σε σχέση με την αιχμή και τη στιγμή η φάση εγκατάστασης του παλμού δεδομένων σε σχέση με την αιχμή.

Εύκολο να κατανοήσει εύκολα και να θυμάστε: Κρατήστε ώρα. Η ζωή μετά την ακμή: νομίσητε σε ενεργό ακμή ρολογιού? Αναρωτηθείτε: Πόσο καιρό πρέπει να πατήστε το πλήκτρο το σήμα, ώστε το ρολόι να πιάσει;. Αυτή είναι η αναμονή του χρόνου. το χρόνο εγκατάστασης. Η ζωή πριν την άκρη: νομίζετε πάλι στο φίλο μας, η ενεργή ακμή ρολογιού, και αναρωτηθείτε: πόσο καιρό πριν από την ενεργή ακμή ρολογιού πρέπει να έχω σήμα μου σταθερό (δεν αλλάζει) έτσι ώστε το ρολόι να ασφαλίσει; . Ο χρόνος είναι ο χρόνος εγκατάστασης. Εάν το σχέδιό σας δεν πληροί εγκατάστασης και κρατήστε φορές θα έχετε ακανόνιστη malfuntions ή απλά δεν θα λειτουργήσει καθόλου.

Γεια σας αυτό ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει h ** p :/ / www.hardware-guru.com/Interview/D_FlipFlop.htm θεωρεί Ζύγιση

Παιδιά, έχω δύο ερωτήσεις στο μυαλό όταν μιλάμε για την εγκατάσταση και αναμονή φορές. Το πρώτο είναι για τις παραβιάσεις - Ας υποθέσουμε ότι έχουμε κάποιο χρόνο εγκατάστασης, λένε 7ns και έχουμε 1ns παραβίαση εγκατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα φτάνει 6 ns πριν από την άκρη ρολόι ή αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα φτάνει 1ns μετά από την άκρη; Και το δεύτερο αφορά κατέχουν φορές - αυτό εξασφαλίζει ότι ο σχεδιασμός μου έχει τον απαιτούμενο χρόνο συντήρησης. Η γνώμη μου είναι ότι οι καθυστερήσεις του σήματος εξόδου ενός σταδίου σε σχέση με το ρολόι εξασφαλίσει τη λαβή του χρόνου το επόμενο, για την επόμενη άκρη ρολόι. Είναι σωστό αυτό;

Όπως όλοι γνωρίζουν, μια flipflop αποτελείται από δύο σύρτες. Νομίζω ότι ο χρόνος εγκατάστασης εξαρτάται από την καθυστέρηση εισόδου-εξόδου προς τα δεδομένα του πρώτου σύρτη και ο χρόνος συντήρησης εξαρτάται από το χρόνο που απαιτείται για την πρώτη μάνταλο για να απενεργοποιήσετε.

Ένα flip flop είναι ένα μοχλό που έχει είσοδο του ρολογιού για να το ενεργοποιήσετε. Η αιχμή προέρχεται από το ρολόι. Ο χρόνος αναμονής βρίσκεται το χρονικό διάστημα μετά την αιχμή. Ο χρόνος εγκατάστασης είναι το χρονικό διάστημα πριν από την αιχμή. Συμφωνώ με τον Βασίλη.

Η διαφορά είναι ---> ή, σημαίνει ότι μπορούμε να πάρουμε σταθερό σήμα μετά από εκείνη τη στιγμή. κατέχει ο χρόνος είναι

Ναι, σε ένα είδος που χρησιμοποιείται δυναμική κύκλωμα, ένα κλείστρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως flipflop με ένα μικρής διάρκειας παλμού ρολογιού. Ήξερα ότι αυτό το είδος κυκλώματος δεν χρησιμοποιείται συχνά λόγω της αστάθειας της λειτουργίας.

u αναφέρεται σε Floyd το οποίο θα δώσει u πλήρη ιδέα για αυτό που έχει συσταθεί και κρατήστε πατημένο το χρόνο.

Η απάντηση είναι 6ns πριν από την άκρη ρολόι. Αν 1ns μετά στην άκρη το ρολόι, ur παραβιάζοντας το χρόνο αναμονής.

Θέλω, επίσης, τις σχετικές πληροφορίες!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back