Παράξενη συνάντηση στο HFSS

E

evoplus

Guest
Γεια σας, ήθελα μόνο να ελέγξει μαζί σας έχετε αντιμετωπίσει μια περίπτωση όπου σύμφωνα με τη ρύθμιση όρια / πηγές, θέλησα να επιλέξετε th δύο γραμμών κώνου (ένδειξη με κόκκινο χρώμα) για τα όρια αλλά δεν φαίνεται να είναι σε θέση να τους επιλέξετε ; Τι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα; Είμαι σήμερα χρησιμοποιούν το HFSS 8. Ευχαριστίες

Γεια σου, πρώτα ένα όριο / πηγή μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε μια επιφάνεια και όχι σε μια γραμμή. Δεύτερον, φαίνεται να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το επιλέξετε με βάση το όνομα επιλέξετε ένα αντικείμενο και στη δεξιά στήλη μια λίστα με όλες τις πρόσωπο θα εμφανιστεί επιλέξτε τι χρειάζεστε και στη συνέχεια να εφαρμόσει το BC θέλετε Ελπίδα αυτό Rugbyfun βοήθεια

Γεια σου, προφανώς πιστεύω ότι έχετε ξεχάσει να ενταχθούν μέχρι το finline κωνικό, ότι πρέπει να είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να επιλέξετε την αναλογία ως ένα αντικείμενο.

Γεια σε όλους, έχω ενώθηκε γραμμή και, s τώρα ένα κωνικό. Αλλά δυστυχώς το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Νωρίτερα θα έχουν καταρτίσει ένα παρόμοιο σχεδιασμό και εγώ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα όπως αυτό. Με το δεξί μία φορά όταν πήγα μέχρι τη γραμμή, την κλίση που θα πρέπει να είναι ένα αντικείμενο, ως εκ τούτου υπό την επιλέξετε με βάση το όνομα, θα πρέπει να είναι σε θέση να επιλέξει τα πρόσωπα έτσι δεν είναι;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back