Παράλληλες TA7288P: λαμβάνουν υψηλότερες τρέχουσες για την γέφυρα

T

tocal09

Guest
Ρώτησα σχετικά με αυτό το Δημοτικό Ερωτήσεις Ηλεκτρονικές αλλά κανείς δεν μου απαντήσουν.
Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε

-------------------------------------------------- ------------------------------

Αδερφέ μου μου είπε ότι αν θέλω να αυξήσουν τις τρέχουσες για οδηγού οχημάτων μου -> μπορώ απλά να συνδέσετε 2 ή περισσότερο για highr τρέχουσα. Είναι σωστό;
Εδώ έχω L298, LMD18201, TA7288P.το κόστος είναι ~ 5 $? 4 $? 0,6 $. Γι 'αυτό θέλω TA7288P χρήση για φθηνότερη έργου.Εκτός από το 298 είναι διπλή 2A γέφυρα, αλλά δεν πήρα δίοδος, LMD18201 έχουν εσωτερική δίοδος αλλά μόνο γέφυρα 3A, TA7288P είναι τρεις 1A γέφυρα ήμισυ και έχουν εσωτερική δίοδος.

Προσωπικά, πάντοτε υπέρμαχος της παραλληλίζοντάς συσκευές που δεν είναι στο ίδιο die, με την εξαίρεση της MOSFETs.Οφειλόταν δύο TA7288 ενδέχεται να λειτουργεί, καθότι φαίνεται να έχουν τρέχουσα περιορισμό.

Ωστόσο, η συμβουλή μου είναι να αγοράσει επαρκή οδηγούς, δεν παράλληλα δύο με μικρότερα ποσοστά τηλεθέασης.
Ποιο είναι το ρεύμα που χρειάζεστε;

Χρειάζομαι κύκλωμα οδήγησης έχουν ρεύμα εξόδου περίπου 2A ανά κανάλι αλλά είναι καλύτερα αν 3A

Το 298 να οδηγείτε 3A μοτέρ, αλλά το σημερινό όριο πρέπει να εφαρμοστεί στο εξωτερικό.Δεν έχει διόδους, είτε.

Ξέρεις, επειδή τα λεφτά μου δεν είναι πολύ, έτσι θέλω τη μείωση του κόστους.-> Θέλω ακόμα να χρησιμοποιήσετε Ta7288P παράλληλα τύπου.Τώρα θέλω να χρησιμοποιήσει 298 πάρα πολύ. Μπορώ να πάρω το δείγμα IC από ST

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back