Παράθυρα προγραμματισμού οδηγό

Q

Qul

Guest
Γεια θέλω να γράψω μονάδα USB για τα Windows. Έχω το βιβλίο "Προγραμματισμός της Microsoft Model Driver Windows", αλλά δεν έχω κωδικούς πηγή από συμπεριλαμβάνεται CD. Πιστεύει κανείς να έχει αυτό; Ευχαριστίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Windriver, ένα του πολύ καλό πρόγραμμα που έκανα 2 οδηγούς με αυτό!.

Εδώ είναι οι κωδικοί πηγή από το βιβλίο. Μπορείτε να κατεβάσετε τα μπαλώματα από την ιστοσελίδα Oney.

Γεια Qul,
έχω το βιβλίο "Προγραμματισμός της Microsoft Model Driver Windows", αλλά δεν έχω κωδικούς πηγή από συμπεριλαμβάνεται CD.
Θα μπορούσατε να ανεβάσετε E-book έκδοση του παραπάνω βιβλίου, αν έχετε; Το βιβλίο αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, KH

Προγραμματισμός του Microsoft Model Driver των Windows από τον Walter Oney Microsoft Press ISBN 0-7356-0588-2

Ποια είναι η WinDriver; Έχω να κάνω μια θύρα USB σε Windows, Κάνα μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το λογισμικό;

Είναι το εργαλείο δωρεάν ή μπορείτε να το κατεβάσετε μορφή κάποια ιστοσελίδα;

Υπάρχει κάποιος που έχει την 2η έκδοση αυτού του βιβλίου; / Bingo

Γεια σου, απλά αναρωτιόμουν που μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το βιβλίο με κωδικό μπορεί να γράψει απλά ο οδηγός μπορεί να τρέξει και θύρα USB. benri22

Υπάρχουν 2 μέρη σε USB επικοινωνία. Ο οδηγός υποδοχής και το firmware της συσκευής. Το βιβλίο αυτό καλύπτει μόνο τον οδηγό υποδοχής. Είναι το καλύτερο βιβλίο έξω εκεί για το γράψιμο οδηγών όμως.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι, για το firmware μέρος, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω USB IC ως κινητήρια δύναμη, χρειάζομαι απλά MCU να επικοινωνεί με αυτό το ολοκληρωμένο, σωστά; το firmware είναι μόνο για MCU. Και ένα άλλο ερώτημα είναι; για την πλευρά του pc, με ποιο τρόπο το πρόγραμμα φιλοξενίας μου γνωρίζουν ποια USB IC Είμαι με τη χρήση; Ή, πώς τον κεντρικό υπολογιστή, το firmware μπορούν να εργαστούν μαζί; Χάρη. benri22

έχετε έναν οδηγό που διεπαφή IC σας και software.You σας μπορεί να έχει πρόσβαση οδήγησης USB στο χαμηλότερο σημείο IC χρησιμοποιεί API λειτουργίες του συστήματος. για παράδειγμα στα Windows NT ΛΑΒΗ hFile =:: CreateFile (lpszDevice, GENERIC_READ | GENERIC_WRITE, 0, 0, OPEN_EXISTING, 0,0)? έχεις ένα σημείο εισόδου στη συσκευή, έτσι ώστε να γράψει και να διαβάσει από το σημείο εισόδου

Εδώ είναι ο 2ος ed. του βιβλίου του Walter Oney είναι: Προγραμματισμός του Microsoft Model Driver των Windows.

Download μου κόβονται τα πόδια, όπως ήμουν στη μέση, whyyyy /

u μπορεί να παρέχει διασύνδεση παράλληλης θύρας σε XP

Αν το γραμματοκιβώτιό σας θα μπορούσε να επιβιώσει το μέγεθος αρχείου και έχετε τα σημεία, χρησιμοποιήστε την επιλογή e-mail.

u μπορεί να γράψει το περιεχόμενο του Prog. Mic. WDM

NuMega Suite Driver SoftICE μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη, και την επισκευή βλαβών, των προγραμμάτων οδήγησης συσκευών: VxDs, WDM οδηγούς και τους οδηγούς των Windows NT. Περιέχει μερικές χρήσιμες βιβλιοθήκες και κώδικες με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει τους προγραμματιστές να γράψουν οδηγούς συσκευών τους

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back