Παλιά Greiner ηλεκτρονικά χαλαζία χρονοδιακόπτη ΙΙ

A

alpibucky

Guest
Γεια σας, χρειάζομαι το εγχειρίδιο και το εγχειρίδιο συντήρησης του εν λόγω μέσου πάγκο χτίστηκε το 1977. Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γεια σας. Αντιλαμβάνομαι που δημοσιεύτηκε μερικά χρόνια πριν, αλλά εάν χρειάζεστε τους ακόμα, τους έχω. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι στα γαλλικά ... lol. Δημοσίευση εδώ αν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Ευχαριστώ, Master πυροβολητή

[QUOTE = Mastergunner? 920829] Γεια σας. Αντιλαμβάνομαι που δημοσιεύτηκε μερικά χρόνια πριν, αλλά εάν χρειάζεστε τους ακόμα, τους έχω. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι στα γαλλικά ... lol. Δημοσίευση εδώ αν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Ευχαριστώ, Master πυροβολητής [/quote] Δεν υπάρχει πρόβλημα σε όλα με τη γαλλική γλώσσα Με φιλικούς χαιρετισμούς,

[QUOTE = Mastergunner? 920829] Γεια σας. Αντιλαμβάνομαι που δημοσιεύτηκε μερικά χρόνια πριν, αλλά εάν χρειάζεστε τους ακόμα, τους έχω. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι στα γαλλικά ... lol. Δημοσίευση εδώ αν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Ευχαριστώ, Master πυροβολητής [/quote] Γεια Mastergunner και alpibucky, είμαι νέος εδώ και αυτή είναι η πρώτη γραφή μου σε αυτό το φόρουμ. Χρειάζομαι desperatly αυτό εγχειρίδια για το Geiner χαλαζία χρονοδιακόπτη II. Πώς μπορώ να έχω; Μπορεί να είναι στη γαλλική γλώσσα. Μπορείτε να μου στείλετε με email ή δημοσιεύονται σε αυτό το φόρουμ; Συγνώμη και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Bosttik

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back