Πέμπτο Οικόπεδο NMOS σε Virtuoso Analog Περιβάλλον

D

dtzounakos

Guest
Πώς μπορώ να οικόπεδο Πέμπτο Vgs vs; (DC Analysis) Υπάρχει κάποια ακριβή και αξιόπιστη μέθοδο εκεί; Ευχαριστώ!

θέσει μια τάση συνεχούς ρεύματος για το μεγαλύτερο μέρος, εκτελέστε σάρωσε dc με την πηγή και πέμπτου οικόπεδο από επεξεργασία του προγράμματος περιήγησης αποτέλεσμα: i παρερμηνεύει, Νόμιζα ότι ήθελες Πέμπτο εναντίον VSB

Δεν ζητώ αυτό. Όταν θέλετε να σχεδιάσετε Πέμπτο vs Vgs (η Vs σε μη γειωμένο!) Ποια διαδικασία (βήματα) που ακολουθείτε; Θέλω να κάποιος να μου εξηγήσει τέτοιες όπως ότι: 1 Βήμα: Πήγαινε εκεί και να "αυτό το" Βήμα 2: Πηγαίνετε στο Ανάλυση DC και να θέσει αυτή η μεταβλητή Βήμα 3: ..... Βήμα 4: .....

Τι θέλετε; πύλη τάση είναι σταθερή και σαρωτικές πηγή τάσης; Τι είναι χύμα συνδέεται με, το έδαφος ή την πηγή; κάνουν διάταξη δοκιμής σας σαφή αλλιώς δεν θα πάρετε μια απάντηση.

Η τοπολογία του κυκλώματος είναι ένα βασικό ζευγάρι διαφορικό εφαρμοστεί με NMOS τρανζίστορ (MN1, MN2). Το μεγαλύτερο μέρος των MN1, MN2 είναι γειωμένη. Θέλω να οικόπεδο Πέμπτο vs Vin_CM (CM = Κοινή Mode).

Αν θέλετε μια πρόχειρη VTH, να συγκροτήσει ένα ενιαίο τρανζίστορ που βρίσκονται σε παρόμοια κεφάλι και το σώμα τάσης διαμόρφωσης με μια μικρή πηγή ρεύματος τράβηγμα στο τερματικό MN1.S. Μια τιμή 1uA/sq θα έπρεπε να είναι κοντά στο Βερμόντ. Στη συνέχεια σκουπίστε ακριβώς από την πύλη και να λάβει Vgs ως «αρκετά κοντά» στην VT σε οποιοδήποτε σημείο. Θα δείτε το ποσό του ΣΕΣ και VBS αποτελέσματα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back