Ο καθένας μπορεί να με βοηθήσει στη λήψη Διπλής Όψεως PCB;

S

sundram_james

Guest
Κάνω μονής όψεως τώρα. Δεν έχω πρόθεση να Διπλής Όψεως συμβούλιο στο εργοστάσιό μου. Χρειάζομαι την υποστήριξη και τον οδηγό σε makind Διπλής Όψης συμβουλίου. Παρακαλείστε να ενημερώσετε με την ομαλή ροή της διαδικασίας ώστε να γίνει. Και επίσης έχω δυσκολία στο να πάρει χημικά ώστε να κάνουν διπλό όψης του σκάφους σε χώρα ΜΑΛΑΙΣΙΑ μου. Ο καθένας να έχει οποιαδήποτε επαφή για μένα να πάρει την χημική στη χώρα ή κάποιος μου μπορεί να παρέχει τις χημικές ουσίες για μένα;

Είναι δυνατόν να smplify ακριβώς το σχέδιό σας για να το κάνει σε μία μόνο πλευρά; Προσπάθησα να κάνει μια διπλής όψης με χρήση φωτογραφίες χαραγμένο πλακέτα, αλλά έχει προβλήματα με το επάνω και το κάτω στρώμα.

απλά χρησιμοποιούν συνθετικά χρώματα για να προστατεύσει μία πλευρά, ενώ η κατασκευή του άλλη πλευρά. Με την ολοκλήρωση της μιας πλευράς, καταργήστε τη βαφή με αλκοολικό υγρό. Τώρα ισχύει το χρώμα για ολόκληρο το πλάι και χαράξτε αναιρεθεί πλευρά -----> Μόνο για χημική χαρακτική με feric χλωριούχο :!::?:: ιδέα:

αναζητήστε το τυπωμένο κύκλωμα Εγχειρίδιο από Coombs. Νομίζω ότι είναι "Clyde" Coombs. Θα σας πει αρκετά διαφορετική διαδικασία-ροών, συμπεριλαμβανομένων των βασικών χημική σύνθεση των λουτρών.

Γεια σου, να αγοράσει ένα βιβλίο που ονομάζεται «το σχέδιο PCB, τόσο απλά" από τον Walter γ Bossart, θα καλύψει όλα τα πράγματα που σας ψάχνει για .... Best Regards Ramesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back