M
mideoguns
Guest
Γεια σου, είμαι εργασίας σχετικά με τη χρήση ενός ορθογώνιου κυματοδηγού διηλεκτρικό (RDWG της διάσταση 7,112 χιλιοστά Χ 3,556 χιλιοστά δηλαδή μπάντας Ka-40Ghz 26,5) σε κάποια μέτρηση διηλεκτρικό. Είμαι σε αυτό το σημείο προσπαθώντας να μιμηθούν τη συμπεριφορά της αθωράκιστο RDWG μόνο με HFSS. Το πρώτο πρόβλημα που έχω είναι ότι οι προσομοιώσεις μου πείτε ότι οι υψηλότερες τρόπους προκειμένου ενθουσιασμένοι από 29Ghz οποία είναι αντίθετα προς ό, τι η θεωρία προτείνει τη χρήση αποτελεσματικών refrative δείκτη, kumars μέθοδος διαταραχών, κλπ. Επίσης marcartilli προσομοιώσεις μου πει ο κυρίαρχος E11y θα έχει μια οριακή η οποία είναι αντίθετη προς τη θεωρία ότι θα μεταδοθεί από το 0 συχνότητες. Η μέθοδος που έχω χρησιμοποιήσει είναι: 1. Θα ήθελα να επιστήσω την PTFE RDWG και καλύψτε με ένα φίλτρο αέρα, αλλά μόνο HFSS αντιμετωπίζει το φιλτροκούτι (έως 3 φορές μεγαλύτερη από τις διαστάσεις RDWG) ως wavegude μέταλλο φορτωμένο με ένα διηλεκτρικό (PTFE) και έτσι παίρνω λάθος αποτελέσματα. 2. Επίσης, έκανα το φιλτροκούτι ένα όριο ακτινοβολίας, αλλά το S21 είναι της τάξης του-15dB για ένα πολύ μικρό μήκος του RDWG. 3. Έχω βάλει 6 αεροπλάνα ορθογώνιο γύρω από το RDWG και να τους εκχωρήσετε τέλεια Ε και αυτό φαίνεται να δίνουν καλό αποτέλεσμα, δηλαδή λιγότερο από το S12-1db, S11 μεγαλύτερο από-20db αλλά συναδέλφους λένε ότι αυτό είναι λάθος και δεν είχα να καθορίσει το διάστημα μεταξύ του RDWG και αεροπλάνα. Μπορεί κανείς να βοηθήσει. Ευχαριστίες