Οπτικοποίηση Αντίσταση πάνω από την επιφάνεια, HFSS

V

vinoth8051

Guest
Γεια σου, είμαι σε θέση να σχεδιάσετε E-Fields (V_per_m) και H-Fields (A_per_m), πάνω από την επιφάνεια της κεραία, χρησιμοποιώντας την επιλογή πεδίου επικαλύψεις. Θα ήθελα να δω, πώς αντίσταση ποικίλλει πάνω από την επιφάνεια του εμπλάστρου τον ίδιο τρόπο. Οποιαδήποτε πρόταση, η βοήθεια θα ήταν ευγνώμονες.

Γεια σου, αυτό αναφέρεται στο HFSS αρχείο βοήθειας Από αυτό νομίζω, αντίσταση πάνω από την επιφάνεια μπορεί να υπολογιστεί. Αλλά δεν είμαι βέβαιος πώς να το κάνουμε αυτό και σχεδιάζει την αντίσταση επιφάνεια του εμπλάστρου. Παρακαλούμε να με βοηθήσει :-(

γεια vinoth8051 Ενδιαφέρουσα ερώτηση παρακαλώ μετοχή αν έχεις βρει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα Ευχαριστώ

Σε HFSS13, υπάρχει ένα βιβλίο μαγειρικής αριθμομηχανή τομέα ενσωματωμένη τη βοήθεια ... στο βιβλίο μαγειρικής αριθμομηχανή τομέα, το σύνολο των μέτρων που περπάτησαν μέσα για να δημιουργήσετε μια συνάρτηση αριθμομηχανή πεδίο που μπορούν να σχεδιαστούν για τη χωρική στιγμιαία αντίσταση! Αναζήτηση στο βιβλίο μαγειρικής τη βοήθεια ;) Καλή διασκέδαση!

@ Tallface65 άνθρωπος Χάρη, έχω V10 μπορείτε να βάλετε τα βήματα από εδώ HFSS13 έτσι ώστε να μπορώ να είναι σε θέση να τα χρησιμοποιήσει σε παλαιότερες Cheers έκδοση

@ Mfarhan1 Ευχαριστώ για την απάντηση, Iam αδυνατούν να βρουν τη λύση. Ας ελπίσουμε ότι με αριθμομηχανή τομέα φαίνεται να είναι κατάλληλη απάντηση. @ Tallface65 Ευχαριστώ για καθοδήγηση. unfortuanately είμαι έχοντας επίσης δεν HFSS13. Νομίζω ότι πρέπει να ψάξει για βιβλίο μαγειρικής αριθμομηχανή για τον τομέα χαμηλές εκδόσεις, εάν υπάρχουν.

Ναι, έχουν μελετήσει αριθμομηχανή τομέα και στο βιβλίο αριθμομηχανή τομέα υπάρχει ένα παράδειγμα σχεδίασης κύμα αντίστασης κατά μήκος της γραμμής νομίζω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλες δομές.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back