Ολοκληρωμένη πηνία & FastHenry

E

eng

Guest
Hi όλα, δουλεύω πάνω σε υψηλής απόδοσης ICs (δηλαδή RFIC MMIC). Χρειάζομαι να έχω κάποια έγγραφα σχετικά με την ολοκληρωμένη πηνία. Μπορεί κανείς να συστήσει κάποια tutorial για integreted πηνία; (Βασικές αρχές, τις μεθόδους του κτιρίου, απολύτως) Πρέπει, επίσης, κάποια σεμινάρια και τα αρχεία παράδειγμα για FastHenry πρόγραμμα. Έχω κατεβάσει το πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω πώς να σχεδιάσουν ένα πηνίο με αυτό το πρόγραμμα. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα apprecited. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. PS: Ως FastHenry υπενθύμιση είναι ένα πρόγραμμα ικανό να υπολογιστεί η εξαρτώμενη από τη συχνότητα εαυτού και της αμοιβαίας επαγωγές, καθώς και τις αντιστάσεις, από μια γενική τρισδιάστατο δομή αγώγιμο, στο magnetoquasistatic προσέγγιση

Πήρες το εγχειρίδιο; Υπάρχει και ένα άλλο πρόγραμμα που ονομάζεται coilgen ότι είναι ένα προεπεξεργαστή για fasthenry. Αυτή η σύνδεση http://www.fastfieldsolvers.com/links.htm έχει όλο το fasthenry από εγχειρίδια και διάφορα προγράμματα auxilary. Το download είναι 820 με φερμουάρ κ.

Έχω δοκιμάσει FastHenry για αρκετές φορές και συνέκριναν τα αποτελέσματα με άλλες EM λύτης. Είναι ακριβή και εύκολη στη χρήση. Και είναι δωρεάν!

Γεια eng, υποθέτω μιλάτε για πηνία MMIC σπείρα. Σχεδόν κάθε καλό βιβλίο MMIC σχεδιασμό θα έχει κάποιες πληροφορίες για πηνία σπείρα. Συνήθως για τις νέες μεθόδους της IEEE MTT είναι καλή αρχή για να αναζητήσετε έγγραφα. Αλλά αν ψάχνετε για ένα βιβλίο που απευθύνεται εν συντομία πολλά σχέδια και δίνει συνταγές σχεδιασμό, στη συνέχεια, «Η μετάδοση Γραμμή Σχεδιασμός Εγχειρίδιο" από Wadell είναι πιθανώς ένα καλό βιβλίο για να αρχίσει με. Η διαδικασία που σχεδιάζετε με είναι επίσης σημαντικό, GaAs ή Silicon. Μερικοί χυτήρια σας παρέχει βασικά σχέδια και ισοδύναμα κυκλώματα. Όλο αυτό λειτουργεί μόνο αν έχετε σχέδιο στο πλαίσιο του εαυτού απήχηση του πηνίου. Κοντά, και πιο πάνω, ο εαυτός απήχηση θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα EM-Simulator. Regards, harkonnen

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back