Οι μέθοδοι για τη μετατροπή των παραμέτρων S σε μικρό-σήμα μοντέλο;

C

CQCQ

Guest
Γεια σας! Έχω μια ερώτηση σχετικά μπορώ να παράμετρο S μετατροπή σε μικρό-σήμα μοντέλο για ένα FET; Θέλω makesure "Cgs" ιδιαίτερα. THS! -CQCQ

Γεια σας CQCQ, ξέρω ότι μπορείτε να μετατρέψετε i S-παραμέτρων σε Spice (μικρό μοντέλο σήματος) χρησιμοποιώντας το εργαλείο EMtoSPICE ... το download link και λεπτομέρειες παρέχονται παρακάτω ... http://www.emwonder.com/ , όμως, δεν είμαι σίγουρος για να πάρει FET Cgs αξία, δεδομένου ότι είναι μη γραμμική παράμετρος μεγάλη συσκευή σήμα ... Δοκιμάστε και το πείραμα ... Ελπίζω ότι αυτό σας βοηθά ... --- Manju ---

Γεια σου, ακόμη και τις βασικές μικρό σήμα FET μοντέλο είναι υπερβολικά περίπλοκη για να εξαγάγετε από την ενιαία μέτρηση αρχείο παραμέτρων S. Αυτό συνήθως ξεκινά με το λεγόμενο "ψυχρή FET" μετρήσεις όπου Vds = 0. Στη συνέχεια, με βάση δύο διαφορετικές τάσεις Vgs (Vgs = Vpinch-off και Vgs = V, όπου V είναι sufficiengly υψηλής τάσης προς τα εμπρός), τα παθητικά στοιχεία του κυκλώματος ισοδύναμο τρανζίστορ μπορεί να προσδιοριστεί. Έτσι S παραμέτρους του τρανζίστορ δίνονται σε δελτία είναι ουσιαστικά άχρηστο για την εξαγωγή Cgs. flyhigh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back