Οι άνθρωποι που εργάζονται σε SysDSoft

F

fm_com_28

Guest
Θέλω να ξέρω κάθε ένας που έχει εργαστεί και εξακολουθεί να εργάζεται στην SysDsoft στην Αίγυπτο. Μπορείς να με βοηθήσεις;

Assalamo Alaikom, Ευχαριστώ για την απάντησή σας, Sameh. Είμαι μια νέα μεταπτυχιακά και το έργο μου ήταν υλοποίηση ενός PERT του WiMAX PHY σε ένα FPGA με VHDL. Ήρθα σε επαφή με ήδη eng.Sherif Γκαμάλ El-Din και έστειλα το βιογραφικό μου σε αυτόν. Με την ευκαιρία, είστε ένας από τους φίλους μου στο facebook. Regards, Hammuda

Είναι ότι εσείς Mohammad? Είσαι δικτύωσης στο Facebook με VLSI ανθρώπους ακριβώς όπως το LinkedIn ή τι? BTW, άκουσα ότι υπάρχει SysDSoft στο Alex τώρα:) Καλή τύχη: D Salma

Asslamo 3likom Salma Αναρωτιέμαι πώς θα μπορούσατε να πάρετε όλες αυτές τις πληροφορίες, ενώ είστε στη Γαλλία;! Salam Hossam Alzomor

Ποιος είπε ότι είμαι ακόμα στη Γαλλία .... Εκτός αυτού, ακόμα κι αν ήμουν, θα εμπόδιζε την εντύπωση ότι από να πάρει οποιαδήποτε πληροφορία: D? Έτσι, πώς ξέρετε ότι ήταν στην Γαλλία: P?

είπατε πριν ότι σε ορισμένες από τις θέσεις σας, αλλά είμαι ακόμα αναρωτιέστε Είναι VLSI_Egypt η πηγή πληροφοριών σας; Salam Hossam Alzomor www (.) Ig (.) Org

Όχι, δεν ξέρω τους ανθρώπους που ήδη εργάζονται εκεί:) αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μπορώ να βοηθήσω

ναι, ποιοι είναι οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με SysDSoft εισέρχονται στην ASIC / FPGA επιχείρηση; .. δεν παίρνουν οποιαδήποτε τσιπ έξω;

δεν είναι σίγουρος, το τελευταίο πράγμα που άκουσα ήταν ότι σερίφη οδηγεί μια ομάδα εκεί ...! ξέρω τι έχουν πάει μέχρι και τον τελευταίο καιρό ... Επίσης έχω ακούσει από ένα "ανώνυμο" που εργάζεστε εκεί .... LOL ... αλλά στη συνέχεια θ διορθωθεί τις πληροφορίες και δήλωσε ότι βρίσκεστε κάπου αλλού, όπως Απ 'όσο γνωρίζω ...! BTW: μετακόμισαν στην Maadi και διευθύνονται από sawaris πάρα πολύ!

[Quote = Salma Ali Bakr] δεν είναι σίγουρος, το τελευταίο πράγμα που άκουσα ήταν ότι σερίφη οδηγεί μια ομάδα εκεί ...! ξέρω τι έχουν πάει μέχρι και τον τελευταίο καιρό ... Επίσης έχω ακούσει από ένα "ανώνυμο" που εργάζεστε εκεί .... LOL ... αλλά στη συνέχεια θ διορθωθεί τις πληροφορίες και δήλωσε ότι βρίσκεστε κάπου αλλού, όπως Απ 'όσο γνωρίζω ...! BTW: μετακόμισαν στην Maadi και διευθύνονται από sawaris πολύ !!![/quote]:) .. Καλή να ακούσω ότι δουλεύω για SysDSoft:) .. ολοκαίνουργιο πληροφορίες:)

hehehee yah ... shoft Β2α άκουσα μια φορά το περασμένο έτος ότι δούλευα στα κράτη:) ήταν τόσο αστείο .... έτσι έπρεπε να αναρωτηθούμε αν ήταν η ανατολική ακτή ή στα δυτικά ... LOL ... απλά για να βεβαιωθείτε! nas 3'areeba fe3lan: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back