Οδηγός Idiot να FPGAs παρακαλώ!

W

wavering

Guest
Το ξέρω απολύτως τίποτα για FPGAs. Έτσι, είναι ο οδηγός ενός πραγματικού ηλίθιος είναι κάπου που θα με βοηθήσει να κατανοήσουν τα πιο βασικά στοιχεία του τι είναι αυτές οι συσκευές που υπάρχουν, πώς λειτουργούν και τι μπορούν να κάνουν; Έχω προσπαθήσει ψάχνουν στο διαδίκτυο, αλλά ως συνήθως, τα πάντα βρίσκω υποθέτει ότι ο αναγνώστης γνωρίζει τα βασικά. Δεν μπορώ ακόμη να μάθετε αν έχουν επεξεργαστές ή αν είναι μόνο λογικές πύλες! Με φόντο, γράφω ενεργά λογισμικού σε Visual Basic 6 με APIs γραμμένο σε ένα μίγμα C + + και ASM. Συγκεκριμένα, ενδιαφέρομαι Γενετικός Προγραμματισμός και τυπικά να βρεθεί μια λύση μου προγράμματα μπορούν να τρέχουν τη νύχτα ή ακόμα και για μια εβδομάδα ή έτσι. Αυτό παρά το γεγονός ότι είναι βελτιστοποιημένη για την ταχύτητα (εξ ου και εσωτερικά δακτυλίδια, γραμμένο σε ASM) Ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε πολλούς επεξεργαστές (π.χ. αρκετές κορυφές Οργάνωση με Quad επεξεργαστές σε ένα ασύρματο δίκτυο). Αυτό είναι κάτι που μπορώ να κάνω αλλά είμαι ενδιαφέρονται για άλλες πιθανές διαδρομές - εξ ου και αυτό το ερώτημα, λοιπόν, θα μπορούσε να τρέχω να πω 100 αντίγραφα ενός εσωτερικού βρόχου σε FPGA και αν ναι, πώς θα το συνδέσετε με τον υπολογιστή ή το δίκτυό μου; Μπορώ να συνδέσετε κάποιο είδος του πλοίου σε μια θύρα USB ή είναι αυτή η αφελής; Έχω σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ηλεκτρονικών συσκευών κατά το παρελθόν (περίπου 15 χρόνια πριν), αλλά τίποτα που αφορούν επεξεργαστές Πολλές ευχαριστίες Bob

Δεν χτίσει βρόχων σε FPGAs. Loops αντικαθίστανται από σήματα ελέγχου, και τα μητρώα που επιτρέπεται (όπως υπαγορεύεται από σήματα ελέγχου) για να ενημερώσετε τους μόνο όταν ένα σήμα αλλάζει κατάσταση ρολόι. Αν θέλετε επανάληψη ελέγχεται από την καταμέτρηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μετρητή για την παραγωγή των σημάτων ελέγχου. Με τη ρύθμιση μετρητές για να ανταποκριθεί σε σήματα ελέγχου, μπορούν να χορηγηθούν, σταμάτησε, και επαναφορά από άλλα στοιχεία λογικής.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back