Ξέρει κανείς πώς να επαναφέρετε ένα συναγερμό «Οι φίλοι αντικατασταθεί ο όρος« σε ένα UPS Chloride;

U

UPS MAN

Guest
Γεια σας, έχω ένα UPS πάνω και έχει συναγερμό μια «Fan αντικατασταθεί ο όρος« Ξέρει κανείς πώς να το επαναφέρετε; Είναι κατασκευασμένο από χλώριο. Έχω επίσης μια masterguard Siemens με ίδιο πρόβλημα. Πολλές ευχαριστίες Perry.

Είναι πιθανώς μια προειδοποίηση ότι ανεμιστήρα σας έχει προβλήματα, υποθέτω ότι είναι συνδεδεμένο με την έξοδο στροφές του ανεμιστήρα. Έχετε αντικατέστησε τον ανεμιστήρα με ένα διαφορετικό; Alex

Είχα πει ότι οι οπαδοί έχουν μια διάρκεια ζωής και χρειάζονται αντικατάσταση μετά από αυτή. Εμείς αντικατέστησε όλους τους οπαδούς, αλλά συναγερμούς ακόμα ότι χρειάζονται αντικατάσταση. Perry.

Ήταν το παλιό ανεμιστήρες με 3 καλώδια που έχουν μια έξοδο για τη μέτρηση της ταχύτητας; Είναι τα νέα του ίδιου τύπου; Δεν ξέρω αν ο συναγερμός είναι μία πραγματική ένδειξη της δυσλειτουργίας των οπαδών (που πρέπει να έχουν καθοριστεί με την αντικατάσταση του ανεμιστήρες) ή αν είναι απλώς ένα είδος μετρητή που αναφέρει ότι οι οπαδοί ηλικίας και πρέπει να επαναφέρετε ορισμένες τρόπο. Alex

Ναι, αντικαταστάθηκαν, όπως για ομοειδή. Μόνο δύο καλώδια. Πιστεύω ότι είναι ένα μετρητή που έχει επισημανθεί και απλά χρειάζεται επαναφορά, μια παράμετρο ή κάτι, αλλά τώρα έχουν ιδέα για το πώς. Perry.

Μήπως αυτό UPS έχουν ένα αριθμό μοντέλου;

Μπορείτε να επαναφέρετε όλους τους συναγερμούς με PPVIS λογισμικό

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back