Νέο στοιχείο στο ΚΕΠ - προστασία με κωδικό πρόσβασης

Z

zwireck

Guest
Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα εξής: Θα ήθελα να επισυνάψουν το σχεδιασμό μου σε ένα «μαύρο κουτί» (κάτι σαν Επεξεργασία -> Component -> Δημιουργία Ιεραρχία) και την προστασία αυτού του με έναν κωδικό πρόσβασης (απενεργοποίηση του Push δικαιώματος προαίρεσης σε Ιεράρχης). Πρέπει να δώσουμε το σχεδιασμό μου σε ένα άλλο πανεπιστήμιο, έτσι ώστε να μπορεί να εκτελέσει κάποιες προσομοιώσεις με αυτό (incloude αυτό σε ένα μεγαλύτερο σχέδιο), αλλά δεν πρέπει να είναι σε θέση να δούμε πώς χτίστηκε στις λεπτομέρειες (μόνο μαύρο κουτί με δύο εισόδους και μία έξοδο). Regards!

Γεια zwireck, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε RF Πνευματικής Ιδιοκτησίας επιλογή Encoder σε Agilent ADS. Η RF Encoder IP παρέχει ένα μηχανισμό για την κοινή χρήση simulatable Προηγμένο Σύστημα Σχεδιασμού (ΚΕΠ) σχεδιασμό σχηματικό ή netlist, χωρίς να αποκαλύψει την πραγματική πληροφορίες σχεδιασμού σας. RF Encoder IP είναι προσβάσιμο από το ΚΕΠ Εργαλεία, μενού όταν το προϊόν έχει εγκατασταθεί σωστά. Τα ακόλουθα βήματα περιγράφουν μια τυπική διαδικασία για την κωδικοποίηση ενός σχεδίου ή netlist με Encoder IP RF: Δημιουργία βιβλιοθήκης ΒΙ σας. Encode IP βιβλιοθήκη σας σε ένα kit σχεδιασμού ΚΕΠ. Πακέτο Κωδικοποιημένα Βιβλιοθήκη IP σας. Στείλτε το κωδικοποιημένο IP στο χρήστη το μοντέλο σας. Χρήστης εγκαθιστά το μοντέλο Κωδικοποιημένα Βιβλιοθήκη IP σας. Κωδικοποιημένα Βιβλιοθήκη IP χρησιμοποιείται μέσα σε ένα άλλο σχεδιασμό. Ελέγξτε αυτό το σύνδεσμο RF Πνευματικής Ιδιοκτησίας κωδικοποιητή [/url] και, επίσης, η παρουσίαση αυτή θα ήταν βολικό [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 58816 [/attach] Ελπίδα αυτό βοηθά ...

Ευχαριστώ πολύ - αυτό ραφές να είναι μια λύση στο πρόβλημά μου. Ωστόσο, θα σας παρακαλούσα μετά το δεύτερο link (συνημμένο) για άλλη μια φορά; Όταν κάνω κλικ στο σύνδεσμο ανοίγει μια νέα σελίδα και το ακόλουθο μήνυμα εμφανίζεται: "404 definitywnie" Regards, Lukasz

Γεια Λούκας, συγγνώμη για την ενόχληση, είμαι επανατοποθέτηση εδώ. Η ελπίδα αυτή τη φορά δεν θα χάσετε πρόβλημα.

Μεγάλη! Δεξαμενές πολλά! Αυτό είναι αυτό:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back