Μπορώ να χρησιμοποιήσω πολλαπλών αρχείων License;

L

liuzhili

Guest
Έχω κάποιο λογισμικό με έναρξη ανάγκη. / Lmgrd license.dat παράδειγμα, αν θέλω να ξεκινήσει το λογισμικό Α, εγώ πρέπει να αρχίσετε licenseA.dat, και στη συνέχεια θέλετε να χρησιμοποιήσετε Β λογισμικό, πρέπει licenseB.dat ,..... Θα μπορούσε Όλα αυτά licenseX.dat τρέχουν ταυτόχρονα; Εάν μπορεί, πώς να? Απλά τρέχει ένα μετά το άλλο; Σας ευχαριστούμε!

Αν με τη χρήση πλωτών άδειες, μπορείτε να έχετε πολλούς διακομιστές άδεια (πολλές εμφανίσεις του lmgrd) για τη λειτουργία σε διαφορετικές θύρες του διακομιστή αδειών χρήσης σας. (Για παράδειγμα, ο ρυθμός διακομιστής αδειών χρήσης μπορεί να τρέξει σε 27.000 το Synopsys άδεια διακομιστή στο 27001 και ούτω καθεξής ...) Εάν χρησιμοποιείτε τον κόμβο κλειδώνεται άδειες μπορείτε να συγχωνεύσετε όλα τα αρχεία άδειας.

[Quote = mami_hacky] Αν με τη χρήση πλωτών άδειες, μπορείτε να έχετε πολλούς διακομιστές άδεια (πολλές εμφανίσεις του lmgrd) για τη λειτουργία σε διαφορετικές θύρες του διακομιστή αδειών χρήσης σας. (Για παράδειγμα, ο ρυθμός διακομιστής αδειών χρήσης μπορεί να τρέξει σε 27.000 το Synopsys άδεια διακομιστή στο 27001 και ούτω καθεξής ...) Εάν χρησιμοποιείτε τον κόμβο κλειδώνεται άδειες μπορείτε να συγχωνεύσετε όλα τα αρχεία αδειών. [/Quote] Ζητώ συγγνώμη να ζητήσει τη διεξαγωγή Πώς μπορώ να ξέρω αν αυτά είναι κυμαινόμενο ή κόμβο κλειδωμένα;

ΝΑΙ i χρήση 1 licence.file για όλα τα προϊόντα μου αρχίζουν από το PSD - MAX-Quartus-SYNPLICITY-Ενισχύστε και ούτω καθεξής και i dont χρήση lgmr μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο μεταβλητό σύστημα το οποίο συνδεθείτε με το αρχείο μου: oops:

Για να ελέγξετε αν έχετε κόμβο-κλειδωμένα ή κυμαινόμενο άδεια: 1. Ρωτήστε τον διαχειριστή του συστήματός σας:) 2. Ζητήστε από το πρόσωπο που σας πούλησε το λογισμικό:) 3. Δείτε το αρχείο άδειά σας. Αν πρώτες γραμμές της περιέχει ένα διακομιστή και έναν ορισμό DAEMON έχετε μια πλωτή άδεια. Αν έχετε μόνο τις δυνατότητες, μπορείτε να έχει έναν κόμβο-κλειδωμένη άδεια:)

Μετά ακολουθώντας τα βήματα geconom περιγραφή της αγωγής περιλαμβάνεται ανατρέξτε στο εγχειρίδιο flexlm να παρέχονται από eda τον προμηθευτή σας! υπάρχουν αρκετές μέθοδος για την (υποθέτω ότι το σύνολο των αδειών σας είναι κλειδωμένα στο ίδιο κόμβο!): 1.run ένα lmgrd για κάθε ένα από ΒΚΠ σας. με τη σωστή διαδρομή. 2.attach λίστα χαρακτηριστικό και τη διαδρομή δαίμονας από το ένα LIC. στο άλλο και να τρέξει μόνο ένα lmgrd. BEST!

[Quote = goodboy_pl] Μετά ακολουθώντας τα βήματα geconom περιγραφή της αγωγής περιλαμβάνεται αναφέρονται στο εγχειρίδιο που παρέχεται από flexlm eda τον προμηθευτή σας! υπάρχουν αρκετές μέθοδος για την (υποθέτω ότι το σύνολο των αδειών σας είναι κλειδωμένα στο ίδιο κόμβο!): 1.run ένα lmgrd για κάθε ένα από ΒΚΠ σας. με τη σωστή διαδρομή. 2.attach λίστα χαρακτηριστικό και τη διαδρομή δαίμονας από το ένα LIC. στο άλλο και να τρέξει μόνο ένα lmgrd. BEST! [/Quote] Συγνώμη! Αλλά όχι να δουλεύει καλά, αν ο δαίμονας και lmgrd είναι πολύ διαφορετικές εκδόσεις.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back