Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα LNA ως PA σε ένα ενισχυτή ισχύος;

D

disisku_22

Guest
HI όλα είμαι το σχεδιασμό του ενισχυτή ισχύος 10dBm για το έργο μου. Ψάχνοντας για 10dBm ενισχυτές, βρήκα μια συσκευή που ταιριάζει απαιτούμενες προδιαγραφές μου (συχνότητα, P1dB, OIP3, Gain, ρεύματος και τάσης). Αλλά το δελτίο τίτλο πούμε LNA ενισχυτή για την ISM μπάντα. Η ερώτησή μου είναι, μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το LNA ως PA στο σχεδιασμό μου. αν ναι, δεν θ υποχρεούνται να λαμβάνουν υπόψη κάθε σχεδιασμό. αν δεν μου παρακαλώ σύντομη λόγο οι ευχαριστίες και αφορά kumar

Γεια σας Kumar, Αν η συσκευή πληροί όλες τις άλλες απαιτήσεις, όπως σας κέρδος, Ισχύς, IP3 κλπ. Νομίζω ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για application.Other σας σοφό για ισχύ εξόδου 10dBm μπορείτε να πάρετε τον αριθμό των devices.The απλή συσκευή ξέρω γι 'αυτό δύναμη είναι GALI συσκευές από Mini circuits.They δεν χρειάζεται ρύθμιση, επίσης, πολύ. Θεωρεί Sekhar

Συμφωνώ, επίσης, με τη συσκευή μόνος δώσει u όλα u του spec μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα άλλο πράγμα 10 dBm δεν είναι ότι η υψηλή δύναμη, ώστε u πρέπει να χρησιμοποιούν ειδικές τρανζίστορ μπορεί u να στείλετε τον αριθμό μέρος της συσκευής u βρέθηκαν Khouly

Γεια σας Kumar, Khouly Όπως είπε, καλύτερα να στείλετε το δελτίο συσκευή που βρήκατε.

[Quote = khouly] Συμφωνώ, επίσης, με τη συσκευή μόνος δώσει u όλα u του spec μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα άλλο πράγμα 10 dBm δεν είναι ότι η υψηλή δύναμη, ώστε u πρέπει να χρησιμοποιούν ειδικές τρανζίστορ μπορεί u να στείλετε τον αριθμό μέρος του u συσκευή που βρέθηκαν Khouly [/quote] Αγαπητέ Sekar / khouly ευχαριστίες για την πολύτιμη τροφή σας πίσω. Είμαι χρησιμοποιώντας MGA61563 από Αυγό, αυτό το shutdown (bias) δυνατότητα ελέγχου. έτσι ώστε να μπορώ να απενεργοποιήσετε (αποκτήσει τον έλεγχο) της συσκευής όταν δεν απαιτείται. Είμαι επιλεγεί αυτή 15dBm P1dBm λαμβάνοντας υπόψη τις απώλειες σε περαιτέρω στάδιο fillter (επίσης κέρδος μπορεί να ρυθμιστεί). pls βρείτε το σύνδεσμο για την datashet http://www.avagotech.com/search/results.jsp?src=&siteCriteria=mga61563

γεια disisku_22 έχω ελέγξει το δελτίο, το είπε αυτό, επίσης, CNA να χρησιμοποιηθεί ως ενισχυτής του οδηγού και η OIP3 είναι καλό να είναι περίπου 18 dB από ur Μέγιστη ισχύς έτσι u μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη συσκευή. Σημειώνω επίσης το κέρδος είναι υψηλό, ώστε u πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα του επιπέδου εισόδου Khouly

Γεια σας Disisku_22, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, καθώς παρέχει κάποια μαξιλάρι σε dB ως P1 khouly είπε. Αλλά αναλάβει τη φροντίδα του τοποθέτηση συσκευών και ρίχνει το έδαφος σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που δίνονται σε εφαρμογή notes.Some περιπτώσεις, αν δεν έχετε ακολουθήσει τις κατευθυντήριες γραμμές που υπάρχουν πιθανότητες υποβάθμισης στην παράσταση της συσκευής. Θεωρεί Sekhar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back