Μπορώ να επιστήσω την εκθετική καμπύλη λειτουργίας στο δημιουργό καμπύλη CST;

X

xxgcatz

Guest
Θέλω να ξέρω αν μπορώ να βγάλω μια εκθετική καμπύλη η λειτουργία στο ΚΣΑ δημιουργία καμπύλης, γιατί θέλω να ξέρω πώς μπορώ να πάρω την επίπεδη μεταλλική με εκθετική συνάρτηση οριοθέτησης του Vivaldi κεραία simulation.who μπορεί να μου πει. Ευχαριστώ πολύ!

[Quote = xxgcatz] Θέλω να ξέρω αν μπορώ να βγάλω μια εκθετική καμπύλη η λειτουργία στο ΚΣΑ δημιουργία καμπύλης, γιατί θέλω να ξέρω πώς μπορώ να πάρω την επίπεδη μεταλλική με εκθετική συνάρτηση οριοθέτησης του Vivaldi κεραία simulation.who μπορεί να μου πει. Ευχαριστώ πολύ [/quote] Ναι, είναι δυνατόν Μακροεντολές -> Κατασκευές -> Δημιουργία 2D καμπύλη αναλυτικά. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στην ιστορία και να επεξεργαστείτε τη μακροεντολή όπως: Dim xxx As Double, yyy As Double Για xxx = αρχή να σταματήσετε ΒΗΜΑ 0,5 yyy Exp = (xxx) LineTo xxx, xxx yyy Επόμενη Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξει τελικά σημεία και να κλείσει το ". πολύγωνο "για το γέμισμα .. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μερικές φορές CST συντρίβεται κατά τη διάρκεια της παίζοντας με 2D αναλυτικές καμπύλες: eirp) Rgz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back