Μπορεί παρασιτική δίοδος 5V Psub διαδικασία μπορεί να υποφέρουν 7.5V;

X

xiexi

Guest
Τώρα μπορώ να χρησιμοποιήσω 5V διαδικασία για το σχεδιασμό υψηλής τάσης 7.5V, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι σίγουρος αν η παρασιτική δίοδος (P + για Nwell, Nwell να Psub, Ν + να Pwell) αναθεωρεί τάση να υποφέρουν 7.5V σε λειτουργία και είναι κάθε πρόβλημα υπάρχει ; Η κατάσχεση είναι η παράμετρος για Electircal αυτή τη διαδικασία, αλλά δεν βρίσκω τις πληροφορίες που χρειάζομαι. Ευχαριστώ για τις οδηγίες σας.

Συνήθως, δεν συνιστάται να έχουν 7.5V σε διασταυρώσεις σε μια διαδικασία που προορίζεται για τη λειτουργία 5V. Σε εγχειρίδια διαδικασία είναι συνήθως ξεχωριστή ενότητα για την ανάλυση τάσεων. Το πρόβλημα είναι ότι αν έχετε υψηλή τάση σε όλη αυτές τις παρασιτικές διόδους που θα μπορούσε να βλάβης και / ή προβλήματα αξιοπιστίας αιτία.

Είναι η τάση διάσπασης του παρασιτικού διόδου MOS υψηλότερο από ανάλυση τάσης (μέσω γροθιά?), Σωστά; Στο εγχειρίδιο η τάση διάσπασης Vds είναι περίπου 8V, οπότε αν παραδοχή μου είναι αληθινή, τάσεως, ανάλυση του παρασιτική δίοδος πρέπει να είναι υψηλότερη από ό, τι 8V. Στη συνέχεια, αν η παρασιτική δίοδος δεν κάνει ανάλυση, αυτό δεν επηρεάζει τη ζωή; Ο διευθυντής μου λέει ότι είναι παρόμοιο με δίοδο zener και η διάρκεια ζωής δεν αλλάζει. Ευχαριστώ για τις οδηγίες σας.

Όταν λέτε Vds κατανομή, υποθέτω ότι αναφέρεστε στην πραγματική κατανομή της διαρροής για τη χύδην δίοδο. (Σε NMOS είναι το Ν + στο υπόστρωμα ή Ν + για pwell και ΟΔΣ είναι η + P για να nwell). Αν η κατανομή είναι περίπου 8V, τότε νομίζω ότι είναι εντάξει. Ωστόσο, έχω δει τις διαδικασίες 5V όπου οι βλάβες είναι δίοδος ~ 7V. Αν και αυτό είναι μια ανάλυση zener, το ποσό των αντίστροφη προκατάληψη current@7.5V ποικίλλει κατά πάσα πιθανότητα ανάλογα με το ντόπινγκ καλά ή υπόστρωμα. Ίσως θα μπορούσαμε να εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά zener ανάλυση για αυτή τη διαδικασία που ασχολούνται με. Ελπίζω ότι αυτό βοηθά.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back