Μπορεί ο κάθε ένας να μου πείτε την επαλήθευση του σχεδιασμού.

N

narasimhalu

Guest
hi all
Κάνω M.tech έργο μου στη Σιγκαπούρη. τώρα είμαι εκμάθηση της VCS ..
Είμαι επαλήθευσης του σχεδιασμού, με VHDL i bench.now δοκιμή θέλετε να μάθετε την πλήρη επαλήθευση των design.that 's είναι σαν το εταιρείας .. pls μου πείτε ποια είναι η γλώσσα που χρησιμοποιείται
.. για τον έλεγχο και πως είναι χρήσιμο από την testbench γραφής ....
Πώς μπορώ να μάθω σε πλήρη επαλήθευση ...
ευχαριστώ εκ των προτέρων
όσον αφορά
R. Narasimhalu

Verilog SystemC κλπ, και u μπορούν να τις χρησιμοποιούν.

Έλεγχος των κυκλωμάτων είναι ένα ζεστό ιδιοκτησίας στην ΕΔΑ.Wll τους τα διάφορα εργαλεία που είναι διαθέσιμα για έλεγχο από giats όπως Mentorgraphics, Synopsys.Wll i dont u καταλαβαίνουν τι εννοούμε με τον όρο γλώσσα για την επαλήθευση.Επαλήθευση περιλαμβάνει διάφορες methodologis όπως CTL, τον έλεγχο μοντέλο κλπ.

ευχαριστώ για την απάντηση ...
u μπορεί να μου πει ποιες είναι οι μέθοδοι για τις επαληθεύσεις και να εξηγήσει ή να δώσει κάποιες σημειώσεις σχετικά με αυτό .. εννοώ lang όπως vera, specman

πρώτη μου πείτε εάν το σχέδιό σας περιλαμβάνει την ανάπτυξη ορισμένων νέα μεθοδολογία για την επαλήθευση ή χρειάζεστε ακριβώς TTO επαλήθευση χρήση για ορισμένους σκοπούς στο έργο σας.Όσον αφορά την τελευταία αυτή περίπτωση, να πάρει ο στίχος με οποιοδήποτε πρότυπο εργαλείο ελέγχου θα είναι αρκετή, αλλιώς u πρέπει να γνωρίζουν τους διάφορους τρόπους verifcation.

το έργο μου είναι Σχεδιασμός only.i θέλετε να κάνετε κάποια πρότυπα ελέγχου, έτσι ώστε μόνο εγώ asked.right τώρα εγώ είμαι χρησιμοποιώνταs VCS για το έργο μου ...και εγώ επίσης ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την επαλήθευση του σχεδιασμού ..
μπορείτε να μου πείτε pls

ευχαριστώ εκ των προτέρων
όσον αφορά
R. Narasimhalu

U Αν θέλετε να μάθετε για την επαλήθευση μέσω ενός εργαλείου, νομίζω ότι η VCS είναι αρκετά καλό.Όμως, αν και θέλουν να μάθουν για το πώς επαλήθευση πραγματικά γίνεται, u πρέπει να αναζητήσουμε τον έλεγχο ΜΟΝΤΕΛΟ, CTL (συγκρότημα λογική δέντρο), LTL (γραμμική χρονική λογική), τον έλεγχο με βάση τον ισχυρισμό.κλπ. U να βρείτε πολλά φροντιστήριο για τους στο Διαδίκτυο.έτσι ώστε να διασκεδάσουν

Είναι ένα state-of-διαδικασία τέχνης.

Ξέρεις τι είναι καλύτερο.Αλλά θα πρέπει να καταλήξουν σε τοπικό βέλτιστο.

Τι είναι τοπική βέλτιστη;Εξαρτάται από τη διάθεση των πόρων, η απαίτηση της αγοράς και επίσης κατευθυντήρια γραμμή της ποιότητας.Προστίθενται μετά από 4 λεπτά:Είναι ένα state-of-διαδικασία τέχνης.

Ξέρεις τι είναι καλύτερο.Αλλά θα πρέπει να καταλήξουν σε τοπικό βέλτιστο.

Τι είναι τοπική βέλτιστη;Εξαρτάται από τη διάθεση των πόρων, η απαίτηση της αγοράς και επίσης κατευθυντήρια γραμμή της ποιότητας.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση σας ...
τότε VCS ποιο τρόπο μπορεί να κάνει έλεγχο, εκτός από την convenstional testbench ..

όσον αφορά
R. Narasimhalu

VCS 7.0 (ή κάποια έκδοση like that) ή υψηλότερη γίνεται αυτό που ονομάζεται NTB (Native testbench οικοδόμος).Θα ενσωματώσουν τις Vera, Verilog σύστημα, Άμεση C ...

U θα μπορούσε να βασιστεί σας testbench από τα πιο ισχυρά γλώσσες ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back