Μπορείς να με βοηθήσεις να βρεθεί η αξία αυτής της αντίστασης παρακαλώ!

I

interneti

Guest
Γεια σας! Έχω ένα κουτί "Bower & Wilkins Zeppelin", εγώ πρέπει να επισκευάσει το τροφοδοτικό, χρειάζομαι την αξία της αντίστασης (SMD) στην φωτογραφία σε atachment. Μπορείς να με βοηθήσεις ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΡΕΙΤΕ η αξία της RESISTOR; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Αυτό μοιάζει με τρανζίστορ δεν αντίσταση και δεν SMD. : Shock:

[QUOTE = Interneti? 1125000] Γεια σας! Έχω ένα κουτί "Bower & Wilkins Zeppelin", εγώ πρέπει να επισκευάσει το τροφοδοτικό, χρειάζομαι την αξία της αντίστασης (SMD) στην φωτογραφία σε atachment. Μπορείς να με βοηθήσεις ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΡΕΙΤΕ η αξία της RESISTOR; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Εάν πρόκειται να καθορίσει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, θα έχετε την ευκαιρία να χρειαστεί να καταργήσετε στοιχεία anyways. Γιατί λοιπόν να μην αφαιρέσει μόνο την αντίσταση και τη μέτρηση της αντίστασης με multimter. Αυτό θα μπορούσε πιθανότατα να είναι ο ευκολότερος τρόπος, χωρίς να χρειάζεται να μαντέψει. -Willis

Βρήκα δύο τρανζίστορ κάηκε, θ αντικατασταθεί όλα αυτά, η αντίσταση που θέλω να αντικαταστήσει ήταν ένα SMD αντίσταση που κάηκε, και είναι αδύνατο να διαβάσει αξία του, γι 'αυτό το αντικαταστήσει με ένα 4,7 Ohm, αλλά και πάλι το τρανζίστορ κάηκε όταν θ παρέχει το τροφοδοτικό, μπορεί να σας παρακαλώ να με βοηθήσει να βρεθεί η αξία της καμένης αντίσταση;

Στην πρώτη φωτογραφία, το στοιχείο μέσα σε κόκκινο κύκλο μοιάζει με ένα τρανζίστορ, δεν είναι αντίσταση. Στη δεύτερη φωτογραφία, το κόκκινο βέλος δεν δείχνουν τίποτα. Ποια αντίσταση είναι αυτά που λες;

Είμαι ευτυχής ότι δεν είναι ένα πρόβλημα από τα μάτια μου ...

Ο αντιστάτης εμφανίζεται μόνο στη δεύτερη εικόνα στο πίσω άκρο του βέλους, το τρανζίστορ είναι σε κύκλο προς τα αριστερά αυτού του αντιστάτη (κολλήσεις πλευρά). Η αντίσταση φαίνεται να είναι μια γκρίζα 1W τύπου wirewound, αλλά πώς μπορούμε να μαντέψει την τιμή.

Η μόνη αντίσταση που μπορεί να σήμαινε αυτό είναι θολή λεπτομέρεια ... Είμαι χρησιμοποιούνται για την κατάρτιση βέλη που δείχνουν προς η λεπτομέρεια των τόκων.
66_1345126643.gif

Η αντίσταση στη φωτογραφία δεν είναι η αρχική αντίσταση, Η αρχική αντίσταση ήταν ένα SMD αντίσταση (καίγεται), θα πρέπει να γνωρίζουν την πραγματική αξία αυτής της αντίστασης.

Αν θέλετε να βοηθήσει για αυτό η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να κάνουν καλύτερη λεπτομερή, οξύνουν φωτογραφία των δύο πλευρών, και προσπαθούν να κάνουν κυκλώματος αυτού του τμήματος του PCB κοντά σε εκείνη την αντίσταση, τρανζίστορ επίσης να γράψετε και άλλους κωδικούς ανταλλακτικών. Προς το παρόν μόνο Baba wanga μπορεί να σας βοηθήσει. ;-)

Το κύκλωμα μοιάζει με ένα μετατροπέα μισή γέφυρα (υψηλή Τ2 τρανζίστορ πλευρά αφαιρεθεί). Ο αντιστάτης είναι μια τρέχουσα έννοια αντίσταση. Δεν θα καεί χωρίς προηγούμενη ελάττωμα, π.χ. Τ2/Τ3 ή το αυτοκίνητο κύκλωμα / ελεγκτή.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back