Μπορείς να με βοηθήσεις να αναλύσουμε αυτό το κύκλωμα

J

Jenifer_gao

Guest
Όλα Hi:

Κάνω μια ανάλυση ενός κυκλώματος ανάγνωσης για ΚΟΑ αισθητήρα εικόνας, η οποία φαίνεται στον συνημμένο.Με τον έλεγχο της επαναφοράς και μετάδοσης σήματος πύλη, η επαναφορά του σήματος και η φωτογραφία του σήματος μπορεί να περάσει στο C1 σε διαφορετικό χρόνο.Αν υποθέσουμε ότι το τρανζίστορ πάνω από το C2 είναι ενεργοποιημένη πρώτον με την εφαρμογή ενός amp_reset και,
στη συνέχεια, de-ενεργό.Η επαναφορά πύλη μετάδοσης είναι ενεργοποιημένη αργότερα.Τέλος, το σήμα μετάδοσης θύρα είναι ενεργοποιημένη.Όπως φαίνεται στον συνημμένο την τελική έξοδο του κυκλώματος αυτού είναι: Vreset - Vsignal
και πληροί:

Vreset - Vsignal = (C1/C2) (σήμα - ηδενίσετε) ref

Προσπάθησα να αντλούν αυτή την εξίσωση, αλλά απέτυχε, αν μπορεί κανείς να μου δείξει πώς να το αποκτήσουν.Ευχαριστώ.

Jenifer
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

Κάτι δεν πάει καλά με το σχήμα.Οι δύο πύλες αναλογικής μετάδοσης είναι παράλληλα και τόσο η μία είναι περιττή.Ίσως θα πρέπει να μεταβείτε στο έδαφος αντί για το σήμα εισόδου.

Συμφωνώ.Επιπλέον, αυτή πρέπει να είναι ενεργοποιημένο πυκνωτής κύκλωμα.Διαφορετικά θα αντισταθμίσει ρεύματα Nuke opamp το παράρτημα Gm στάδιο.

Νομίζω ότι μοιάζει με ένα αναπόσπαστο ADC κυττάρων.
t1 t2 C1 C2 ref περιμένετε ...

αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα schematic.it μπορεί να αντισταθμίσει τη μείωση των εισροών.

ur συσχετίζεται με τη χρήση douple τεχνική δειγματοληψίας
δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη χρήση των δύο πύλες μετάδοσης που δραστηριοποιούνται αδιάφορη φορές
ur κύκλωμα είναι αρνητικό κέρδος ενισχυτή
θα είναι καλύτερα αν και στείλτε το χρονοδιάγραμμα διαγράμματα των εισροών
και εκροών

Έχω σχεδιαστεί μία φορά ένα sc int με δύο διακόπτες (μετάδοση πύλες) παράλληλα.Η reson ήταν να επιταχύνει τη διευθέτηση του χρόνου (και οι δύο διακόπτες) και μετά την ταχεία διευθέτηση φάση εκείνη μπλοκαρισμένα ενώ το άλλο διακόπτη (του μικρότερου) εξακολουθεί να είναι σχετικά.μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πήρε επίσης off.Ο λόγος για αυτό ήταν περίεργο σχεδιασμό για τη μείωση της επιβάρυνσης ένεση (το μικρότερο είναι το w * l του τρανζίστορ όσο μικρότερο είναι το αποτέλεσμα)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back