N
Neyolight
Guest
Όλοι Heya: DI-αποφάσισε να κάνει κάποια πειράματα με ένα κύκλωμα LR. Έχω ένα πηνίο σε σειρά με μια αντίσταση που συνδέονται με τη λειτουργία μια γεννήτρια. Θα στήσω τη συχνότητα με την συχνότητα συντονισμού του κυκλώματος. Τώρα, θα αλλάξει την αυτεπαγωγή του πηνίου, φέρνοντας σε αγωγό κοντά στο κύκλωμα. Θα ήθελα να συνδέσετε την τάση πέρα από το πηνίο σε έναν παλμογράφο για να δείτε την αλλαγή της τάσης. Τι είμαι πραγματικά ενδιαφέρει είναι να δούμε πώς η συχνότητα των αλλαγών κύκλωμα Φέρνω τον αγωγό κοντά στο κύκλωμα. Ως curcuit resonante στο fundametal συχνότητα-περιμένω να δω μια stright οριζόντια γραμμή στο γράφημα εναντίον φορά συχνότητα. Δεδομένου ότι οι ηχηρή συχνότητα αλλάζει, θα περίμενα κάποιες κορυφές στο γράφημα. Καταλαβαίνω τη φυσική πίσω από το κύκλωμα, αλλά χάσει εντελώς για το πώς να συλλέγουν, να αποθηκεύσετε και στη συνέχεια το γράφημα συχνότητα του κυκλώματος. Τι εξοπλισμό θα χρειαστώ; Πιστεύω ότι μερικοί έρχονται με παλμογράφο θύρα USB σε ένα PC. Θα αγοράσω μάλλον ότι - ακόμα δεν λύνει το πρόβλημα της καταγραφής δεδομένων. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο τρόπο τα δεδομένα συχνότητας για να αποκτήσετε την επαγωγή; Θα ήταν ωραία αν είμαι σε θέση να το πράξουν:-D Ευχαριστώ εκ των προτέρων