Μνήμη σε δοκιμές σάρωσης

R

raviram80

Guest
Hi all, ξέρω έναν τρόπο για τη χρήση μνήμης σε δοκιμασία σάρωσης είναι να παρακάμψει τις εξόδους του χρησιμοποιώντας κάποια κορυφή σήμα επίπεδο. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορούμε να ελέγξουμε τη μνήμη BIST κινητήρα flops, καθώς και. Θέλω να ξέρω είναι οποιοδήποτε άλλο τρόπο αντιμετώπισης των Memory εκτός από τα παραπάνω κατά τη διάρκεια της δοκιμής σάρωσης εκεί; Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω, Χάρη,

Μερικά ATPG εργαλεία έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί πραγματικά τη μνήμη κατά τη διάρκεια της σάρωσης μοτίβο.

Γεια σου, Εάν το εργαλείο έχει δυνατότητα να χρησιμοποιεί Ram σε τεστ ανίχνευσης τι συμβαίνει με τις εξόδους RAM, επειδή είναι X. ... έτσι θα σας παρακαλούσα να επεξεργαστεί πώς αυτό γίνεται. Ευχαριστώ, Ravi

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χειριστεί το ATPG με τη μνήμη. - Παράκαμψη της μνήμης. - Έχοντας Μούσες μετά εξόδους μνήμη και τις ζωοτροφές που έχει κάποια αξία για την Μούσες, ενώ δοκιμές. - Σχεδιασμός της μνήμης στην έξοδο ντετερμινιστική αξία όταν ορισμένες pin είναι ισχυρίστηκε. - Προετοιμασία της momory πριν από την εκτέλεση ATPG. Τα 3 πρώτα μπορεί να επιτευχθεί με το εργαλείο ATPG regualr, αλλά δεν νομίζω ATPG εργαλείο μπορεί μόνη της να χειριστεί το 4ο ένα. χρειάζεστε μια λογική για την αρχικοποίηση της μνήμης.

Γεια σου, RAMBIST είναι ένας τρόπος για να χειριστεί τις δοκιμές RAMs μέσα μάρκες. Εργαλεία αυτοματοποιήσει τη διαδικασία προσθήκης της συσκευασίας BIST γύρω από τη μνήμη RAM. Κάθε διαμόρφωση RAM θα ​​παράγει μια υπογραφή η οποία μετατοπίζεται από το RAMBIST δομή και σε σύγκριση με μια γνωστή καλή τιμή.

Υποθέτω ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια λογική περίβλημα γύρω από μία μνήμη ή αναλογική κατά κατηγορία για την καλύτερη κάλυψη σε σάρωση

προσθέτοντας mux γύρω από τη μνήμη, δεν είναι πραγματικά η λύση, που δημιουργούν μια μακρά πορεία, σε λειτουργική κατάσταση, να σταματήσει από τη μνήμη, δεν σε σάρωση πια, έτσι προσθέτοντας τουλάχιστον ένα flop κατά τη διάρκεια της σάρωσης, για να αποφευχθεί μια μακρά πορεία. αλλά όταν προσθέτετε αυτή τη λογική, θα πρέπει να το δοκιμάσετε, επίσης, στη σάρωση. Στη συνέχεια θα πρέπει να βρείτε το όριο όπου η προστιθέμενη λογική βοηθήσει να βρείτε περισσότερες σφάλμα από τη λογική ότι μπορεί να προστεθεί. Απλοποιήστε το μοντέλο κριάρι, μείωση του αριθμού των σφαλμάτων, κατά τη διάρκεια της σάρωσης των κυττάρων std, και σε γενικές γραμμές, οι μνήμες είναι θα καλύπτονται από ένα software / hardware BIST.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back