Μικροκυμάτων Εφημερίδα ερώτηση!

X

xjbocx

Guest
Θέλω να κατεβάσετε ένα έγγραφο της «Βελτίωση της επίλυσης των άμεσων μηνυμάτων και άλλων μετρήσεων παραμόρφωσης" στο φούρνο μικροκυμάτων Εφημερίδα 1986, αλλά δεν μπορώ να αναζητήσετε χρησιμοποιώντας το Google! μπορεί κάποιος να μου πει πώς να κατεβάσετε τόσο παλιό χαρτί! Ευχαριστώ πολύ!

Ελέγξτε το οποίο βιβλιοθήκη έχει αυτό το περιοδικό, στη συνέχεια, πηγαίνετε στη βιβλιοθήκη και να το αντιγράψετε. Βρετανική Βιβλιοθήκη έχει σχεδόν όλα τα περιοδικά. Μπορείτε να το αγοράσετε από το web site τους. Αλλά πιστεύω ότι είναι ακριβό.

Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για το χαρτί. Έχω κάνει αρκετές φορές και ποτέ δεν παραλείπουν να το στείλετε σε μένα.

Έχετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους;

Επικοινωνία: Μέσω ταχυδρομείου: μικροκυμάτων Εφημερίδα Τ.Θ. 3256 Northbrook, IL 60065-3256 Με τηλέφωνο: 847-291-5216 Μέσω Fax: 847-291-4816 Με Email: mwj@omeda.com

Χάρη VSWR. Μακάρι να θα πάρει το χαρτί που ψάχνω.

Γεια Προσπάθησα επικοινωνώντας περιοδικό μικροκυμάτων και ζήτησε τους για ένα αντίγραφο ενός άρθρου. Μου ζήτησαν να εγγραφούν έτσι έκανα. αλλά δείτε την ακόλουθη απάντηση.
Σε ότι αφορά την πραγματική έντυπη μορφή του περιοδικού αρχεία μας δείχνουν ότι έχουμε λάβει δωρεάν εφαρμογή της συνδρομής σας. Λόγω των απαιτήσεων εκδότη, δεν είμαστε σε θέση να σας προσθέσει ως δωρεάν συνδρομητή αυτή τη στιγμή. Λάβετε υπόψη σας ότι οι απαιτήσεις εκδότης αλλάζουν συνεχώς, γι 'αυτό σας ενθαρρύνουμε να ελέγξετε ξανά μαζί μας και να υποβάλει εκ νέου αίτηση για τη δωρεάν συνδρομή
Κάθε ένα έχει ακόλουθο άρθρο ή πρόσβαση σε αυτό το άρθρο τυχαίο;; θα είμαι πολύ ευγνώμων. KL Walton και VC Sundberg, «Broadband ridged σχεδιασμό κέρατο," μικροκυμάτων Ι., σελ. 96-101, 1964.

Νομίζω ότι είστε από την τύχη. Έχουν μόνο τα αρχεία που χρονολογούνται από το 2003 σε αυτό το χρονικό σημείο.

Η σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ζητήσει τα έγγραφα είναι mwj@mwjournal.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back