Μικροελεγκτής σύστημα ελέγχου ανελκυστήρων

M

Medtronic

Guest
Γεια σου Όλα εγώ πρέπει να σχεδιάσουμε ένα πίνακα ελέγχου ανελκυστήρα με έναν μικροελεγκτή Atmel89xxx ή PIC16Fxxx μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ... οποιαδήποτε συμβουλή ή πληροφορία που θα είναι μεγάλη Χάρη Medtronic

Γεια σου, Είναι αρκετά απλό. Παρακαλούμε λεπτομέρειες ώστε να μπορώ να σας βοηθήσω. (Θα χρησιμοποιήσετε ένα Matrix kerbord ή το Serial λεωφορείο για τον έλεγχο; Πόσοι κινητήρες θα χρησιμοποιήσετε; Πόσα πάτωμα;)

ευχαριστώ πάρα πολύ για την επανάληψη ας 16 όροφο και μήτρα και (ή) μη παραδείγματα πληκτρολόγιο μήτρα χρειάζομαι κάποια λεπτομερή στοιχεία σχετικά με το σύστημα ασανσέρ (τι είναι οι lockes πόρτα, επίπεδα, αργή χρονόμετρο, χρονόμετρο γρήγορα, χάρη κλπ ... και πάλι

γεια. Όποιος παρακαλώ να με βοηθήσει; Κάνω 9 ασανσέρ αλεύρι και τη χρήση AT89C52. Αλλά δεν μπορώ να γράψω ένα πρόγραμμα. παρακαλώ να με βοηθήσει;

Τι χρειάζεστε για να αποκτήσουν την πρώτη είναι το διάγραμμα λογική ενός συγκεκριμένου συστήματος ασανσέρ. Είναι σαν το σχεδιασμό ενός συστήματος διαχείρισης της κυκλοφορίας, αλλά πολύ πιο απλή.

Θέλετε κάποιον να γράψει για εσάς; Ακούγεται σαν μια εργασία για το σπίτι, είστε υποτίθεται για να το καταλάβω. Το 8051 είναι πολύ παλιά, θα πρέπει να είναι πολλά παραδείγματα κώδικα στο διαδίκτυο. Συμβουλή, προσπαθήστε να ζωγραφίσετε ένα διάγραμμα ροής για να βοηθήσει απεικονίσει το πρόγραμμα. Hint2 ένα ασανσέρ είναι ένα «κρατικής μηχανής» http://en.wikipedia.org/wiki/Finite_state_machine

κανένα παράδειγμα κώδικα για τη χρήση 8051 ασανσέρ

δώσει λεπτομέρειες .... εμείς θα σας βοηθήσει να κώδικες γραφής

περνώ project.i ασανσέρ θέλουν να ξέρουν ότι αν είμαι διεπαφή οδήγησε dot matrix οθόνη με pic IC, είτε έχω να χρησιμοποιήσετε 74hc373 & IC 2803 ή όχι.

Γεια σας, θέλω να εργαστώ για το έργο ασανσέρ μικροελεγκτή AT89C51. μπορεί κανείς να με βοηθήσει στην διασύνδεση του πληκτρολόγια, αυτοκινήτων και άλλα στοιχεία; θα πρέπει να χρησιμοποιήσω μοτέρ βήμα σε αυτό; ευχαριστώ εκ των προτέρων Saket saket_star88@yahoo.co.in

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back