Μια χαμηλή αντιστραφούν οι τρέχουσες διασταύρωση

H

hsuang

Guest
Χρειάζομαι μια δίοδο με την ανατροπή των σημερινών μικρότερο από το κλασικό δίοδος μικρού σήματος (όπως couod να είναι μια BAS16 και ούτω καθεξής), αλλά εξακολουθούν να είναι κοινά, όπως το. Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι χρησιμοποιώντας ένα (συμμετρικό;) FET με την πύλη ως άνοδο και πηγή + αποστράγγισης ως κάθοδος ... Αλλά αν ήμουν επιλογή ενός BJT, ποια είναι η καλύτερη σύνδεση; Χρησιμοποιώντας (NPN) βάση, όπως ανόδου και καθόδου ως συλλέκτη, θα πρέπει να αφήσω το πομπού ή κυμαινόμενο συνδεδεμένο με βάση; Θα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει αυτό το θέμα; Πολλές ευχαριστίες Francesco

Η διασταύρωση δίοδος είναι μεταξύ βάσης και εκπομπού. Έτσι μπορείτε να συνδέσετε βάσης και συλλέκτη, όπως ανόδου και καθόδου ως πομπού. Ένα πρόβλημα είναι η χαμηλή τάση αντίστροφη κατανομή μεταξύ πομπού και της βάσης. Συνήθως ~ 3V. Δεν νομίζω ότι FET κυκλώματος σας θα μπορούσε να λειτουργήσει χρησιμοποιώντας μόνο την πύλη ως ανόδου. Η πύλη είναι μονωμένο ώστε να μην ρεύμα μπορεί να ρέει.

Γεια BTBASS, η βάση-εκπομπός διασταύρωση δεν είναι τόσο καλή από την άποψη της ανάστροφο ρεύμα, η βάση-συλλέκτη το ένα είναι σίγουρα καλύτερα ... Ωστόσο, η ανάλυση της βάσης-εκπομπού είναι περίπου 6 .. 8 V, όχι για 3 V. Επιπλέον: η FET (εννοώ Junction FET όχι, MOSFET) έχουν μια πολύ καλή δίοδο, με την ανατροπή των σημερινών εκατοντάδες χαμηλότερο από μια «κανονική "δίοδος σήμα

Γεια hsuang, FD300 Ίσως είναι κάποιο πράγμα για σας; Κ.

Το FD300 δεν φαίνεται να υπάρχει πια ... Αυτό το θέμα δεν είναι για μια συγκεκριμένη συσκευή, αλλά για τον καλύτερο τρόπο για να χρησιμοποιήσετε μια τυποποιημένη συσκευή, όπως μια κοινή NPN μικρό BJT σήματος, με σκοπό την επίτευξη χαμηλής ανατροπή των σημερινών δίοδο (συνήθως για pourpose οργάνων). Francesco

Aha, νομίζω, αυτό ήταν (για μένα) δεν είναι αρκετά σαφές wroten ... Αλλά, τι γίνεται με παρόμοιους τύπους, μπορείτε να βρείτε πολλά μέσα από αναζητήσεις, δηλαδή:. BAS416 χαμηλής διαρροής δίοδος, από CMAD6001 05/08, Ultra Low Diode Διαρροή SOD-923 (500pA! είναι eough χαμηλό για σας too_or;) .. . Καλή τύχη! Κ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back