Μια ερώτηση σχετικά με αυτό το τροφοδοτικό dvd

M

marco antonio

Guest
Στο CN3 υποδοχή έχω 5 μονάδες, όπου η τάση σε 2 και 3 είναι erronus τόσο σύμφωνα με το σχηματικό θα μπορούσατε να μου πείτε τι θα μπορούσε να είναι η τάση σε αυτά τα δύο τερματικά. Q4 είναι ένα αρνητικό ρυθμιστή τάσης-24V. Όπως μπορείτε να δείτε την τάση στο D4 είναι χαμηλή λόγω της εκκαθάρισης έχει χαμηλές στροφές. Είχα ξεχάσει την τάση σε 2 και 3 είναι -18,2 και -17,3 βολτ που μετριέται με το DMM. rgds marco

Οι τάσεις είναι μάλλον σωστό. Pins 2 & 3 είναι η παροχή πυρακτώσεως στον φθορισμού οθόνη και δεν γίνεται παραπομπή στο έδαφος, είναι αναφερόμενο σε pin 1, η οποία το πιθανότερο είναι η κύρια γραμμή παροχής στην οθόνη. Για να πάρετε ένα πιο ακριβές αποτέλεσμα που πρέπει να εξασφαλίσει ότι υπάρχει κάποιο φορτίο για τις πράξεις αυτές. Η καλύτερη δοκιμή είναι να κοιτάζετε την οθόνη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Εάν οι τάσεις είναι σωστές θα πρέπει να δείτε ένα αμυδρό λάμψη από τα καλώδια πυρακτώσεως. Αυτά είναι τα λεπτά καλώδια που εκτείνονται από άκρη σε άκρη της οθόνης ακριβώς στο μπροστινό γυαλί. Συνήθως υπάρχουν δύο ή τρεις από αυτούς, αλλά μερικές φορές περισσότερο. Brian.

Ευχαριστώ για την απάντησή σας, ωστόσο όταν έλεγξα το διοικητικό συμβούλιο του εκτυπωτή, όπου η conector είναι διάβασα 3,3 V για ακίδες 2 και 3 και το DMM είναι-18V και -17 vaprox. Γι 'αυτό και επίσης να κατανοούν τους θα μπορούσε να είναι οι τάσεις για τα νήματα οθόνη F AN-F, αλλά οι τάσεις είναι πολύ υψηλές και analizying το κύκλωμα μπορώ να δω πώς να πάρει αυτό το 3,3 τάσεις. Αυτή είναι η αμφιβολία μου. rgds marco

3.3V είναι περίπου δικαίωμα για την τάση του νήματος, αλλά θα πρέπει να μετράται σε ακίδες 2 και 3 δεν είναι, προς έδαφος και θα πρέπει να το μέτρο αυτό με την οθόνη συνδεδεμένη. Σε αυτό το είδος της οθόνης, το νήμα είναι επίσης η σύνδεση καθόδου, λειτουργούν σαν triodes σωλήνα κενού, όπου η άνοδος πρέπει να είναι πιο θετική από την κάθοδο για την αγωγή για να πραγματοποιηθεί. Στην περίπτωση αυτή, η άνοδος είναι ίσως έδαφος και η κάθοδος γίνεται αρνητική αντ 'αυτού. Αν αυτές οι τάσεις υπάρχουν, το πρόβλημα είναι αλλού στη μονάδα. Φαίνεται ότι το τροφοδοτικό λειτουργεί ΟΚ. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back