Μια ερώτηση σχετικά με αντιστοίχιση FET PA εισόδου

T

triple_core

Guest
Γειά,

Έκανα κάποια προσομοίωση ενός FET ΠΠ, αλλά είμαι σε σύγχυση.

Η σύνδεση μιας FET σε μια γραμμή μεταφοράς.Η σύνθετη αντίσταση εισόδου του FET είναι 10 0 ι Ohm.Βρήκα ότι το μέγιστο κέρδος επιτυγχάνεται όταν η Z0 της γραμμής μεταφοράς είναι περίπου 20 Ohm.Όταν η Z0 ισούται με την αντίσταση εισόδου των ΜΑΤ, το κέρδος είναι πολύ μικρότερη.

Νομίζω ότι ο λόγος είναι ότι, το κέρδος είναι να propotional (Vgs-Vt) ^ 2, τόσο μεγάλος αποτελέσματα swing εισόδου τάσης σε μεγαλύτερο κέρδος, αντί να συνδυάζεται κάλυκα.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι σωστό;
Και αν το κάνω, θα πρέπει να ελέγξω την αντανάκλαση συντελεστή, και πόση αξία του RC επιτρέπεται;

thanks a lot!

Ποια είναι η συχνότητα λειτουργίας.?
Νομίζω ότι το FET θα πρέπει να παρέχει κάποια αντίσταση εισόδου capacitance

khouly

αυτός που έχει.Έτσι ώστε να συνδεθεί η γραμμή μεταφοράς της αντίστασης Z0 του FET.Τι γίνεται με το μήκος γραμμής;Τι γίνεται με την αντίσταση πηγής γεννήτρια;

Η σύνθετη αντίσταση εισόδου του FET δεν είναι 10 J * 0 Ohm πια επειδή γραμμή μεταφοράς rotatets την αντίσταση σε αυτό το επίπεδο στην Αντίσταση, σύμφωνα με το μήκος γραμμής ..

Ευχαριστώ πολύ για τόσα πολλά βοηθάει!

η συχνότητα 880 MHz.

Δεν συνδέσετε τη γραμμή μεταφοράς στην σειριακή, αλλά στη μέση της γραμμής μεταφοράς, όπως διανέμονται ενισχυτής.Πιστεύω λοιπόν ότι FET μου φαίνεται απευθείας στο Z0 της γραμμής μεταφοράς.

Είμαι beginer σε RF, οπότε ίσως περιγραφή μου είναι λάθος.

Αυτό που θέλω πραγματικά να μάθω είναι ότι, η σύνθετη αντίσταση εισόδου των ΜΑΤ μου είναι πολύ μικρό, αν μου ταιριάζει, η χαμηλή αντίσταση κάνει η τάση ταλαντεύεται πάρα πολύ μικρό, και κατά συνέπεια τη διαρροή ρεύματος είναι πολύ μικρή, το κέρδος είναι μόνο 6.Αν όμως η αντίσταση πηγής είναι μεγαλύτερο από το FET, το μεγαλύτερο διακόπτη τάσης στην είσοδο κάνει το μεγαλύτερο κέρδος.

Από βασικές βιβλία, σκέφτηκα ότι η ΠΑ θα πρέπει να conjungate συμφωνημένα στην είσοδο για το μέγιστο κέρδος.Αλλά στην περίπτωσή μου δεν είναι.

Θέλω να ξέρω πώς πρέπει να κάνω τώρα;

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Όταν η αντίσταση πηγή σας είναι σε μεγάλο βαθμό διαφορετικές από φορτίο σας, η πηγή αποτελεσμάτων δύο φορές την τάση swing, γεγονός που εξηγεί τη μεγάλη στροφή και περισσότερο κέρδος.

psmon έγραψε:

Όταν η αντίσταση πηγή σας είναι σε μεγάλο βαθμό διαφορετικές από φορτίο σας, η πηγή αποτελεσμάτων δύο φορές την τάση swing, γεγονός που εξηγεί τη μεγάλη στροφή και περισσότερο κέρδος.

Πρώτον ταιριάζει την προσφορά, τότε έχετε πάντα την ίδια εξέλιξη των εισροών.Τότε πήγαινε για να την παραγωγή.

psmon έγραψε:

Πρώτον ταιριάζει την προσφορά, τότε έχετε πάντα την ίδια εξέλιξη των εισροών.
Τότε πήγαινε για να την παραγωγή.

Αν PA σας είναι μια αυτοδύναμη, θα πρέπει να ασχολείται με S11 όπως θέλετε όσο ισχύ εισόδου στο PA σας, και να μη φαίνεται.

Αν θέλετε υψηλό κέρδος, αυξάνουν το μέγεθος ή την τρέχουσα.

Παρακαλείσθε να δώσετε περισσότερες προδιαγραφές σχεδιασμού και της διαδικασίας.

psmon έγραψε:

Αν PA σας είναι μια αυτοδύναμη, θα πρέπει να ασχολείται με S11 όπως θέλετε όσο ισχύ εισόδου στο PA σας, και να μη φαίνεται.Αν θέλετε υψηλό κέρδος, αυξάνουν το μέγεθος ή την τρέχουσα.Παρακαλείσθε να δώσετε περισσότερες προδιαγραφές σχεδιασμού και της διαδικασίας.

Θα ήθελα να σας ζητήσω να μοιράζονται το σχεδιασμό;

kspalla έγραψε:

Θα ήθελα να σας ζητήσω να μοιράζονται το σχεδιασμό;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back