Μια απλή ερώτηση Μετασχηματιστής

D

desoky725

Guest
Έχω έναν μετασχηματιστή 220 - 12 0 12, 150 mA και η μέγιστη ονομαστική ισχύ εξόδου. Γι 'αυτό και πρέπει να ξέρετε τι είναι το ρεύμα εισόδου θα αντλήσει από την πηγή Αν χρειάζομαι μια έξοδο από μόλις 10 mA, και αν δεν κάνω σύνδεση κάθε πράγμα στην έξοδο του μετασχηματιστή (ανοικτό κύκλωμα), ποια είναι η τρέχουσα θα συντάξει.

Θα σχεδιάσετε ένα ρεύμα μαγνήτισης, ακόμη και όταν δεν υπάρχει φορτίο στο δευτερεύον. Η ποσότητα του ρεύματος εξαρτάται από τον σχεδιασμό και την κατασκευή του μετασχηματιστή και δεν μπορεί να προβλεφθεί χωρίς λεπτομερή στοιχεία σχετικά με διάφορους παράγοντες. Ο ευκολότερος τρόπος για να μάθετε στην πράξη είναι να μετρηθεί.

Υποθέτοντας ένα ιδανικό μετασχηματιστή (δεν υπάρχουν απώλειες στον πυρήνα, περιελίξεις, κλπ.), να θυμάστε ότι η εξουσία πρέπει να διατηρηθεί (Vin * Iin == Vout * Iout). Έτσι, για 10mA, αφού στροφές λόγος σας είναι 220/24 = 9.2, είσοδο σας ρεύμα θα είναι περίπου 10/9.2 = 1.1mA

Αγαπητοί Barry HI ακούω ότι ο τύπος είναι σε ιδανικές περιπτώσεις και δεν μπορεί να είναι ότι σε πραγματικές αιτίες. τι σας κάνει κάτι γι 'αυτό; αλλά νομίζω ότι μπορούμε να πούμε κάτι που είπατε (περίπου). τι είναι η ιδέα σας γι 'αυτό; Χάρη Goldsmith

Θα πρέπει να εξετάσουμε ένα συγκεκριμένο μετασχηματιστή για να γνωρίζουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά του. Αν θέλετε να ξέρετε την ακριβή απάντηση, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μετασχηματιστή και breadboard κύκλωμα σας. Υποθέτοντας ένα ιδανικό μετασχηματιστή, θα υπολογίζεται ένα ρεύμα εισόδου από περίπου 1 milliamp. Μια REAL μετασχηματιστής θα είναι πιθανώς να είναι διαφορετική, αλλά δεν διαφέρει? Δεν πρόκειται να συντάξει 5 αμπέρ! Είστε απλώς προσπαθεί να πάρει ένα μετασχηματιστή για τη δουλειά, ή να προσδιορίσετε τι χρειάζεστε για να οδηγήσετε έναν υπάρχοντα μετασχηματιστή; Πώς ακριβώς χρειάζεστε για να ξέρετε τι το ρεύμα εισόδου θα είναι;

Αγαπητοί Barry πάλι Hi συμφωνώ με αυτά που είπατε. αλλά μπορούμε να μετρήσουμε την επαγωγή της πρωτοβάθμιας και τότε πρωτοβάθμια εισόδου = τάση / εισόδου Αυτεπαγωγή. Νομίζω ότι αυτό θα είναι με ακρίβεια. αλλά το πράγμα που είπατε, είναι αλήθεια (με 20 ή 30 τοις εκατό ανοχή). Best Regards Goldsmith

Iprimary ΔΕΝ είναι εισόδου τάσης / εισόδου Επαγωγή? Είναι μια λειτουργία του δευτερεύοντος ρεύματος. Δείτε μετά # 3 Barry

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back