G
g.glek
Guest
Γεια σε όλους.
Είμαι προσπαθούν να σχεδιάσουν μια γωνιά ανακλαστήρα με Monopole κεραίας σε αυτό
Κατά την προσομοίωση, να ορίσω τον ανακλαστήρα
του επιφάνειες στην «πεπερασμένη αγωγιμότητα 'φύλλα (PEC ή χαλκό).
αν έχω 'άπειρο γείωσης' τα αποτελέσματα της ανεξέλεγκτης έρθει λίγο παράξενα, υπερβολικά τέλεια, όταν βλέπω ένα 3δ αποκτήσουν οικόπεδο και φυσαλίδες, όπως όταν βλέπω το ίδιο οικόπεδο σε db (κέρδος)
αν το έχω ελέγξει, μπορώ να δείτε μόνο το ένα τρίτο των αγροτεμαχίων και των οικοπέδων είναι ενεργοποιημένη 90 °
γιατί
είναι αυτό;;
Είναι ο τρόπος που οι επιφάνειες σωστό;;σε περίπτωση που δεν μπορώ να θεωρώ τον εαυτό μου σαφή σχεδιασμό αρχείου
Χάρη σε όλους για την ανάγνωση αυτού του!
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο
Είμαι προσπαθούν να σχεδιάσουν μια γωνιά ανακλαστήρα με Monopole κεραίας σε αυτό
Κατά την προσομοίωση, να ορίσω τον ανακλαστήρα
του επιφάνειες στην «πεπερασμένη αγωγιμότητα 'φύλλα (PEC ή χαλκό).
αν έχω 'άπειρο γείωσης' τα αποτελέσματα της ανεξέλεγκτης έρθει λίγο παράξενα, υπερβολικά τέλεια, όταν βλέπω ένα 3δ αποκτήσουν οικόπεδο και φυσαλίδες, όπως όταν βλέπω το ίδιο οικόπεδο σε db (κέρδος)
αν το έχω ελέγξει, μπορώ να δείτε μόνο το ένα τρίτο των αγροτεμαχίων και των οικοπέδων είναι ενεργοποιημένη 90 °
γιατί
είναι αυτό;;
Είναι ο τρόπος που οι επιφάνειες σωστό;;σε περίπτωση που δεν μπορώ να θεωρώ τον εαυτό μου σαφή σχεδιασμό αρχείου
Χάρη σε όλους για την ανάγνωση αυτού του!
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο