Μηχανικός στο Shenzhen απαιτείται

F

fastcomponents

Guest
Είμαστε μια ταχέως αναπτυσσόμενη συνιστώσα προμήθεια εταιρεία με την επωνυμία Fast Components Limited (http://www.fastcomponents.co.uk).Εξειδίκευση επιχείρησή μας είναι στην πώληση σύνολα συνιστώσα, και έχουμε ένα μεγάλο φάσμα πελατών στην Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Πουλάμε ορίζει μας απευθείας στους χομπίστες, φοιτητές, σχολεία, πανεπιστήμια, και επίσης στοιχεία του πηγαίου κώδικα για τις μεγάλες εταιρείες διανομής στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να βρούμε κάποιον που μπορεί να εργάζονται με πλήρη απασχόληση μαζί μας για τη δημιουργία ενός γραφείου για να αντλήσουν μέρη στις αγορές ηλεκτρονικών ειδών στο Shenzhen.Έχουμε ήδη μια μικρή ομάδα στο Χονγκ Κονγκ το χειρισμό της εφοδιαστικής εξαγωγών / συσκευασίας, καθώς και ένα ζευγάρι των μηχανικών στην προμήθεια Suzhou.

Αν σας ενδιαφέρει να μας βοηθήσουν οικοδομήσουμε μια μικρή εταιρεία σε έναν πολύ μεγάλο, να έρθετε σε επαφή.Μπορείτε να μου email στο Tom (στις) fastcomponents.co.uk.Είμαστε επαγγελματίες αλλά πολύ φιλική, και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα (όπως υποδηλώνει το όνομά μας!) Να καθιερωθούν στην αγορά πριν από κάθε πραγματικό ανταγωνισμό θα προκύψει.Η αγορά για τα σύνολα συστατικό μας είναι μεγάλη, και έχουμε μια μοναδική και έξυπνο τρόπο συνεργασίας με τις προμηθεύονται τους πελάτες μας στα δυτικά, η οποία είναι νίκη μας πολλά νέα επιχείρηση.

Η ζήτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας είναι τέτοια που δεν είμαστε πλέον σε θέση να αντιμετωπίσουν μόνοι μας, και γι 'αυτό πρέπει να ζητά την βοήθεια κάποιου πλήρους απασχόλησης για τη δημιουργία ενός γραφείου για εμάς στο Shenzhen.

Εις υγεία,

tom.

tom (at) fastcomponents.co.uk

ps.θα πάμε να είναι σε Shenzhen για δύο εβδομάδες, στα τέλη Feburary / αρχές Μαρτίου ...

----------------------
Fast Εξαρτήματα - ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσουν στοιχεία
www.fastcomponents.co.uk

καλή επιχείρηση, σε Shenzhen έχουν χαμηλό κόστος ηλεκτρονικές συσκευές.

Αν ineterested επενδύουν σε Φιλιππίνες παρακαλώ PM me!

Σε ευχαριστώ

ur αν ενδιαφέρονται να έρθουν στην Αίγυπτο .... πείτε μου plz .... ευχαριστώ

u αν χρειάζεται οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με Shenzhen, pls PM me.Είμαι στο Shenzhen.

Είμαι σε Shenzhen τώρα, είμαι πολύ ενδιαφέρονται για το

Είμαι πολύ ευτυχής να δούμε αυτή την είδηση, νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, γιατί έχει κάνει πολλά στοιχεία yeays στο Shenzhen.u ώστε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back