Μηχανική συμβουλές για το σχεδιασμό

M

mohamed.elsabagh

Guest
Γεια σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το σχεδιασμό μηχανικών συμβουλές για να μειώσει το κόστος του σχεδιασμού, για παράδειγμα, άκουσα ότι η προσθήκη πολλές καμπύλες ή φιλέτα στο σχεδιασμό αυξάνει σημαντικά το κόστος, είναι αυτό το δικαίωμα; Ένα άλλο πράγμα που θέλω να ξέρω, είναι μια καλή και φθηνή μηχανική κατασκευαστής, εγώ προτιμώ σε Shenzen, διότι εγώ είμαι πρόκειται σύντομα εκεί. Θέλω να δώσω τα σχέδιά μου σε στερεά εργασία για την παραγωγή τους, είναι η πρώτη μου φορά, έτσι δεν έχω μεγάλη εμπειρία θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια. Ευχαριστώ.

Πλαστικό; Metal; Ποια υλικά yo πρόκειται να χρησιμοποιεί ... Πώς πρόκειται να γίνει ...

Στην πραγματικότητα εγώ είμαι πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τόσο πλαστικό και μέταλλο

Πλαστικά ένεση molded μέρη; Πρωταγωνιστές μεταλλικά μέρη, χύτευση των επενδύσεων, μηχανικά; κτλ κτλ ωτικές για να κρατήσει τις ερωτήσεις αλλά origionel το αίτημά σας είναι ανοιχτό, όπως πόσο καιρό είναι ένα κομμάτι σπάγκο.

Δεν υπάρχει πρόβλημα στην πραγματικότητα είναι ερωτήσεις σας είναι πολύ χρήσιμο και σημαντικό, διότι δεν έχω την εμπειρία στη μηχανική παραγωγή . Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου δώσει μια ιδέα σχετικά με το διαφορετικό τρόπο χύτευσης μετάλλων. Για πλαστικά νομίζω ένεση molded μέρη είναι αυτό που εγώ είμαι πρόκειται να κάνει, αλλά είναι κάθε μέθοδος διαφορετική από εκείνη εκεί?. Στόχος μου είναι, επίσης, η μείωση του κόστους παραγωγής και τη διατήρηση ικανοποιητικού επιπέδου ποιότητας.

http://me.emu.edu.tr/majid/MENG364/2_casting.pdf [/url]
Ευχαριστώ Bro αυτό pdf είναι πραγματικά μεγάλη, μπορείτε να συνεχίσετε :)

Το πλαστικό είναι ένα ολόκληρο νέο κόσμο, υπάρχουν τόσα πολλά είδη, από πλαστικές ύλες, που έχουν όλα Thier τις δικές του ιδιότητες και χρήσεις. Έχω χρησιμοποιήσει μερικά για διαφορετικές εφαρμογές, θα προσπαθήσω και να βρείτε συνδέσμους μου, όπως της πάνω από 3 χρόνια από τότε που έκανα μια ένεση πλαστικό μέρος. Πλαστικά επίσης να ανοίξει ένα ολόκληρο νέο κόσμο af techinques συναρμολόγησης.

Κατά τη γνώμη μου, το πράγμα που προσπαθούμε να κάνουμε είναι πολύ εντυπωσιακό και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά μαθηματικά αφορούν στο μηχανολογικό τομέα και να μειωθεί το κόστος του σχεδίου λαμβάνοντας υπόψη μαθηματικό υπολογισμό για τη μείωση θα είναι πολύ χρήσιμη σε σας. [Url = http://math.tutorvista.com/geometry/quadrilaterals.html] Ιδιότητες των τετράπλευρα [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back