Με το υλικό που θα πρέπει να καλύπτει IR φωτοδίοδο

N

nikhilele

Guest
Τι είναι sutiable υλικό για την κάλυψη IR φωτοδίοδο και IR LED που χρησιμοποιούνται σε CKT ανιχνευτής εγγύτητας. για τους εξής σκοπούς χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία σαν εύρος και την ευαισθησία 1> προστασία από τη σκόνη και humidty 2> προστασία από τις μεταβολές στον ατμοσφαιρικό φως 3> προστασία από το έντονο φως, αν θα πέσει σε φωτοδίοδο θα suprress το υπέρυθρο σήμα IR φωτο-δίοδος και IR LED είναι μέρος κοντά η μία στην άλλη και χωρίζονται από ένα διαμέρισμα και μέταλλο, επίσης, σε ορισμένες φωτοδίοδο CKT υπερύθρων έχει αντικαταστήσει με TSOP1738 μονάδα δέκτη υπερύθρων από την Panasonic. Έχω seeen σε Vishay αυξάνει φάσμα ενοτήτων όπως φωτεινότητα του φωτός στο περιβάλλον μειώνεται. και αυτό είναι ανεπιθύμητο για μας

Προκειμένου να παρασχεθεί η againt προστασία έντονο φως, όπως το φως από τον ήλιο, το φως σωλήνα κλπ, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε διαμορφωμένο φως IR (με LED) και τρανζίστορ φωτογραφία που έχουν εξάρτηση συχνότητα. Έτσι είναι δυνατό να φιλτράρει τάσεις θόρυβο από άλλες φυσικές και τεχνητές πηγές. Οι φωτοδίοδοι δεν έχουν freaquency ευαισθησία.

Τι γίνεται με την πόλωση η στρέβλωση που προκαλεί το σημείο θα αλλάξει με την αλλαγή στην ένταση του φωτός.

Η πόλωση σημείο δεν θα αλλάξει. Μόνο ένα μικρό ρεύμα θα είναι το κατά o / p του τρανζίστορ. Χρησιμοποιήστε το φίλτρο και ενισχυτή για να αποφευχθεί η χαμηλή freaquencies και να αποκτήσουν μια απαιτούμενη τάση και το ρεύμα από CKT.

Είμαι με τη χρήση TSOP 1738 από την Panasonic με τον οποίο χρησιμοποιούμε διαμόρφωση πρώτα απ 'όλα μεταφορέας είναι 38Khz και σε αυτό στέλνουμε 1200bps σήμα. έτσι διαμορφωμένο του ήδη. όταν σβήσει το φως σωλήνα μου να βρω περισσότερες φάσμα το οποίο είναι ανεπιθύμητο.

Νομίζω IR ανιχνευτή σας (modulaor) δεν λειτουργεί σωστά. Όπως έχω χρησιμοποιήσει ένα ordanry μονάδα ανιχνευτή υπέρυθρων ακτίνων, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. πείτε μου πόσα% χτύπησε μειώνεται όταν το φως σωλήνας τοποθετείται επ 'αυτού; εάν είναι περίπου 10% ή λιγότερο. αυτό δεν είναι πρόβλημα αν είναι πάνω και στη συνέχεια αντικαταστήστε IR module ανιχνευτή.

Γεια σου, εδώ είναι το άρθρο που περιγράφει τη χρήση των αποκαλύπτονται πλήρως και να αναπτυχθούν φωτογραφικό φιλμ αρνητικά ως φτηνή IR φίλτρο (είναι σκούρο = δεν υπάρχει ορατό φως, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά διαφανής ώστε να IR) h ** p: / / geektechnique.org / index. php? id = 254

Νομίζω ότι αυτό είναι πιθανό η υπόθεση. Την περασμένη άνοιξη Χρησιμοποίησα το Handyboard για ένα σχολικό πρόγραμμα περιλαμβάνει IR ανίχνευση εμποδίων, τη χρήση δύο διαφορετικών IR ανιχνευτές. Ένα εργαστεί το ίδιο ανεξάρτητα από το φωτισμό (μέσα ή έξω), αλλά ο άλλος είχε κάποια σοβαρά μειωμένη εμβέλεια (έως και 75% μείωση), όταν σε έντονο ηλιακό φως, ή Flourecent φώτα. Αντικαταστάθηκε η μία μονάδα και όλα πήγαν όπως θα έπρεπε.

Noman Γιουσάφ: Είμαι με τη χρήση tsop1738 πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα ir ανιχνευτή. blue_snake: η ιδέα είναι καλή, θα ελέγξει ότι σίγουρα έξω. Bigestlee: u ενότητες που χρησιμοποιούσαν

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back