Μεταφορά δεδομένων betw PC που χρησιμοποιούν κινητό σχέδιο Δίκτυο; βοηθήσει plz

B

buts101

Guest
Εμείς, 4ο έτος Elx φοιτητής να έχει αυτήν την τρελή ιδέα της μεταφοράς δεδομένων μεταξύ δύο υπολογιστών (όχι σε LAN), όπου δύο κινητά τηλέφωνα λειτουργεί ως μέσο μεταφοράς. Είναι δυνατή η διασύνδεση κινητού με τον υπολογιστή. Είναι δυνατή η μεταφορά των δεδομένων του υπολογιστή μέσω ενός μέσου που προορίζεται για μετάδοση φωνής, δηλαδή του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Θα θέλαμε όσες ιδέες από όλους σας για την πραγματοποίηση αυτής της τρελή ιδέα μια πραγματικότητα. Πρωταρχική πηγή [PC] Δευτεροβάθμια [Κινητό τηλέφωνο] κανάλι [Mobile Newtork] Δευτεροβάθμια Προορισμός [Κινητό τηλέφωνο] κύριο προορισμό [PC] Σας ευχαριστώ.

Δεν έχω καμία απάντηση σε αυτήν την ανάρτηση. έκανα μετά το σε λάθος θέμα συζήτησης; plz απάντηση ... Είμαι που προτίθενται να είναι τελικό σχέδιο χρονιά μου

thats πραγματικά τρελό ... το κόστος: λόγο των ταχυτήτων θα είναι υψηλό ........ αλλά της πραγματικά συναρπαστικό να το κάνουμε ............. i φυσικά να ασχοληθεί με αυτό ... αλλά εγκατέλειψε ...... μπορεί να μπορώ να βοηθήσω u. ...... Think U μπορεί να το κάνει με DTMF ........ εάν ur χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο Nokia στη συνέχεια u να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο USB για να το συνδέσετε με τον υπολογιστή .. Αυτό θα προσθέσει μια εικονική θύρα COM στην ur pc ... τότε ανατρέξτε στο Nokia εγχειρίδιο .. που έχει τις εντολές για να καλέσετε έναν αριθμό .. Αποστολή DTMF .. κλπ.. Είδα ένα πρόγραμμα στα καθαρά ότι θα συνδέσετε δύο υπολογιστές χρησιμοποιώντας μια τηλεφωνική γραμμή και να μεταφέρετε αρχεία ..... i wil μετά τις συνδέσεις, αν θα το βρω ..........

Αυτό δεν είναι δύσκολο. Κοντά σε κάθε Movil-τηλέφωνο μπορεί να συνδεθεί σε ένα PC, και να λειτουργήσει ως ένα κανονικό modem. Με το μόντεμ μπορείτε να συνδέσετε δύο υπολογιστές και τη μεταφορά δεδομένων χρησιμοποιώντας HyperTerminal και μόντεμ εντολές, για παράδειγμα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back