Μετατόπιση φάσης των τελεστικών σε χαμηλή συχνότητα

F

fala

Guest
Γεια σας, χρειάζεται να ξέρω μετατόπιση φάσης του CA3140 (κάτω λαμβάνονται από φύλλο δεδομένων) σε χαμηλές συχνότητες (

η μετατόπιση φάσης του CA3140 είναι πολύ μικρή σε συχνότητα περίπου 5Hz την μετατόπιση φάσης φτάνει μόνο 45 μοιρών περίπου 15Hz-20Hz (από το διάγραμμα )....

Ευχαριστώ πολύ Anand, υπάρχει τρόπος για να πάρετε μια εκτίμηση της μετατόπισης φάσης σε 5Hz από αυτό το δελτίο. Ξέρετε ότι θέλετε να υπολογίσετε αντίσταση από την μετατόπιση φάσης του τρέχοντος σε σχέση με την τάση κυματομορφής, έτσι θέλω να υπολογίσετε το σφάλμα (τουλάχιστον κατά προσέγγιση) των υπολογισμών. είναι το κατά σειρά 10, 1, 0.1, 0.01, 0,001, Μπορώ να προεκτείνουν; Ευχαριστώ και πάλι.

Δεν είμαι ότι γνωρίζει πολύ καλά σε αυτό το θέμα ......... αλλά η μέθοδος που μπορείτε να βρείτε το καλάμι από το γράφημα ... Τώρα γράψτε την συνάρτηση μεταφοράς και να βρούμε τη σταθερά χρόνου (ζ [size = 2] s [/size]) και δεδομένου ότι το σύστημα είναι ένα ενιαίο σύστημα πόλου την μετατόπιση φάσης μπορεί να γραφτεί ως-tan (ωζ [size = 2] s [ / μέγεθος ])....... τότε 2Π subtitute (5) για ω ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back