Μετατροπή *. pdf σε Allegro - εδώ είναι script

S

shakalaka

Guest
εδώ είναι το σενάριο για τη μετατροπή pdf, εικόνες bmp σε Allegro μορφή. Απολαύστε S

Πώς λειτουργεί; Μπορώ να μετατρέψω Protels Orcad PDF εξαγωγή σε κάτι που μοιάζει με Allegro με αυτό;

Όχι, αυτό μετατρέπει μόνο εικόνες, υποθέτω το Protel PDF είναι το ίδιο με PDF P-Cad του (PDIF), σχηματικά - που μπορούν να διαβαστούν σε Orcad άμεσα για χρήση με Allegro, τα αποτελέσματα είναι άσχημα, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν. SIGINT

Θα μπορούσε οποιοσδήποτε φορέας που να μου στείλετε Raster να Allegro.zip να ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου satyasg@gmail.com , δεδομένου ότι δεν θα μπορούσε να είναι σε θέση να φορτώσει το προς τα κάτω. Χάρη.

Γεια everone, Επειδή δεν είμαι σε θέση να κατεβάσετε το αρχείο, θα ήταν χρήσιμο αν κάποιος μπορεί να στείλει το λογισμικό στο ID μου eswar.babu77 @ gmail.com

καλό της. i εισάγεται το παραγόμενο αρχείο (PLT) ως IPF, τότε η εικόνα ήταν για το PCB. ωραία. αλλά πώς μπορώ να μετακινήσετε την εικόνα από το στρώμα manufacturing/PEN3 σε ένα πιο λογικό επίπεδο, όπως board_geometry / Silkscreen_Top ή απλά etch κορυφή;

Hi all, Ι dont έχει αρκετά poin να κατεβάσετε αυτή Βοήθεια files.Plz ....

Για τα νέα παιδιά είναι επίσης διαθέσιμη [url = http://rapidshare.com/files/77378357/raster_to_allegro.zip] εδώ [/url] αλλά παρακαλώ κρατήστε την αποστολή και λήψη χρήσιμο κλπ σχόλια να βελτιώσει τα σημεία σας.

Μπορώ να σας δείξει mehow να την κάνουμε να λειτουργήσει;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back