Μετασχηματισμού polization

H

hannguyen

Guest
Είμαι σχεδιάζοντας ένα κέρατο κεραία.Για να λάβει κάθε είδους polization μου κέρας ανάγκη να δημιουργηθεί ένας μετασχηματισμός polization αλλά δεν τον τρόπο υπολογισμού της.Παρακαλώ να με βοηθήσει πώς να το κάνουμε.Το κέρας συχνοτήτων: 8 GHz-12 GHz, είμαι χρησιμοποιώντας CST softwave και magus κεραία.Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

Γεια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διπλή ραβδώσεις κέρατο κεραία, τότε, διαφορετική ρύθμιση των ζωοτροφών μπορεί να παράγει διάφορες πόλωσης.ίδια τεχνική μπορεί να αναφέρεται σε τέσσερις-βραχίονα-ελικοειδής κεραία ... ...

Χαιρετισμοί!

Δεν έχει σημασία τι θα κάνεις πάντα θα υπάρχει πόλωση δεν θα λάβετε.

Μια διπλή κυματαγωγού κορυφογραμμή κέρατο κανονικά θα λάβει μόνο μία πόλωση, όπου η μία την Efield αναπτύσσεται μέσω και των δύο ridges.Αν είχατε ένα 4 κορυφογραμμή κέρατο - δύο ridges στο οριζόντιο και δύο ridges στο κατακόρυφο επίπεδο, που μπορεί να είναι διαφορετική.ιστορία.

Αν θέλετε να πάρετε ωραίος τρόπος με μετατροπείς, μπορείτε να κάνετε περισσότερα, αλλά μόνο με μια συνδυασμένη παραγωγή:
http://ceta.mit.edu/PIERB/pierb01/04.07101602.pdf

Με εγκύκλιο σειρήνα θα είναι σε θέση να κυκλική πόλωση.Θα χρειαστείτε έναν τρόπο για τη μετατροπή της κυκλικής πόλωσης σε ένα ενιαίο προϊόν.Εάν έχετε fancy, μπορείτε να πάρετε δύο εξόδους - μία για τις RH και ένα για LH πόλωση.Δορυφορική Τηλεόραση LNB δέκτες το κάνετε αυτό, για παράδειγμα.

Μια πλατεία σειρήνα θα είναι σε θέση να λαμβάνουν δύο γραμμικά polarizations αν σχεδιαστεί σωστά.

Μία από τις καλύτερες επενδύσεις των $ 20 θα μπορεί ποτέ να είναι να αγοράσω ένα φθηνό LNB διπλής πόλωσης μετατροπέα δορυφορική κεραία κεφαλές,
παραδώστε πέρα, και να δούμε πώς λειτουργεί.Συναρπαστικές stuff.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.
Είμαι πραγματικά σύγχυση σχετικά με το πώς να το κάνουμε αυτό, διότι το σήμα της κεραίας πρέπει να λάβετε δεν γνωρίζουμε σχετικά με την πόλωση.Θα μπορούσε να είναι γραμμική ή κυκλική ... Έτσι μου κεραία πρέπει να λαμβάνουν κάθε είδους πολωμένο.Είχα δει μια κεραία που κατασκευάζονται με τη Ρωσία μηχανικός, αλλά είναι διαφορετικό φάσμα συχνοτήτων.Είναι χτισμένο σε μια μεταβατική κυματαγωγού καταφέρνω, μια μετατροπή πόλωση και βομβητής κεραία νομίζω ότι αυτή η κεραία μπορεί να λάβει κάθε πολωμένο διότι αυτή η κεραία μετατρέψετε πολωμένο βήμα βήμα από την οπή να κυματαγωγού.Αλλά δεν ξέρω πώς να υπολογιστεί και ο σχεδιασμός της μετατροπής πολωμένο.Είχα κάνει κυματαγωγού να καταφέρνω, κέρατο κεραία από ΚΣΑ και magus λογισμικού.Παρακαλώ να με βοηθήσει.

Το ιστορικό ιδέα εδώ είναι ότι οι διάφορες polarizations μπορεί να θεωρηθεί ότι αποτελείται από ορθογώνιες συνιστώσες.Κάθε κεραία θα συλλαμβάνει ορισμένα από τα ακτινοβολούμενης ενέργειας από οποιαδήποτε άλλη (εκτός από μία που είναι απολύτως διασταύρωση πολωμένο).

Το θέμα εδώ είναι δυνατόν να είναι ένα πόλωσης mis-match.Για παράδειγμα μια γραμμική κεραία θα λάβει κάθε εγκύκλιο πολωμένο σήμα με -3 dB απώλειας σε σχέση με την κατάλληλη κεραία εγκύκλιο.Η κλίση 45 βαθμού γραμμική κεραία συμπεριφέρεται ομοίως σε σχέση με την οριζόντια ή κάθετη γραμμική.

Μια γραμμική κάθετη κεραία δεν θα λάβουν από ένα γραμμικό οριζόντια ως έχουν "cross" πολωμένο.Οποιαδήποτε εγκύκλιος θα είναι σε θέση να λάβετε και από τις δύο, με -3 dB πόλωση απώλεια.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back