Μεταγωγής πυκνωτών Δείγμα και Κρατήστε κυκλώματος: Κ-Τ / C θορύβου

S

sachinagg77

Guest
Αγαπητοί φίλοι Θα σας ήμουν ευγνώμων αν κάποιος μπορούσε να εξηγήσει την ΚΤ / C θορύβου (που αναφέρεται είσοδος) συμβολή του Capacitor Δειγματοληψία (CS) και πυκνωτή ανάδρασης (CF) για το τυποποιημένο διψήφιο πυκνωτή S / H εφαρμογή (όχι την άλλη γύρω από την αρχιτεκτονική). Regards Sachin

Δεν ξανακάνω την παραγωγή, αλλά η διαδρομή είναι τα εξής: Έχετε μια RC χαμηλοπερατό φίλτρο. Το R είναι η πηγή του θορύβου με 4kT * R. Τα φίλτρα RC, έτσι ώστε η πυκνότητα ισχύος του θορύβου πάρει φιλτράρεται από 1 / (1 + ω ^ 2). Εάν ενσωματωθούν ότι μέχρι το άπειρο σε συχνότητα έχετε την έκφραση παραπάνω.

Ίσως [url = http://en.wikipedia.org/wiki/Johnson-Nyquist_noise] αυτό [/url] θα βοηθήσει.

η συνεισφορά του θορύβου από τον πυκνωτή δειγματοληψίας είναι 2 * K * Τ / Κ, όπου δύο φορές είναι από τη δειγματοληψία φάση και η ενσωμάτωση των φάσεων. η συνεισφορά του θορύβου από πυκνωτή ανάδρασης είναι 2 * k * T * Βλέπε / Κ ² λόγω διαχωριστικό χωρητικότητα.

Σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας. Αγαπητοί Jiangxb Έχω ένα κύκλωμα ενίσχυσης. Δεν είναι ολοκληρωτή. Στη φάση 1, ο πυκνωτής CS δείγματα της εισόδου μέσω ενός διακόπτη. Στη φάση 2, η επιβάρυνση μεταφέρεται σε άλλο πυκνωτή CF (πυκνωτή ανάδρασης). Αυτό πυκνωτή, μαζί με το op-amp, κρατήστε πατημένο το τέλος. Παρακαλώ κοιτάξτε την εικόνα και να προτείνουν τις απόψεις σας σχετικά με την ΚΤ / C θόρυβο. Κοιτάζοντας μπροστά για να ακούσω από σας. Regards Sachin

καλά, η συνεισφορά του θορύβου προέρχεται μόνο από τους διακόπτες που συνδέονται με τη δειγματοληψία πυκνωτή C, είναι 2 * K * Τ / Κ.

Αγαπητέ Χάρη JiangXB για την απάντησή σας. Συμφωνώ μαζί σας ότι τα Κ-Τ / C θόρυβο πρέπει να ισούται με "Κ-Τ / Κ". Είμαι λίγο μπερδεμένος σχετικά με την Κ-Τ / C θορύβου παρουσιάζονται στον ακόλουθο έγγραφο (σελίδα 242). Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή είναι μια διαφορετική αρχιτεκτονική SH (flip-γύρω). http://kabuki.eecs.berkeley.edu/ ~ Cline / διατριβή / thesis.pdf Το ποσό που αναφέρεται στην παρούσα ανάλυση είναι όπως παρακάτω:
 71_1214377124.jpg
Αν ο χρόνος το επιτρέπει, ρίξτε μια ματιά και επιτρέψτε μου να ξέρω το λόγο του, συμπεριλαμβανομένων CGS (παρασιτική πύλη για χωρητικότητα πηγή της op-ενισχυτή τρανζίστορ εισόδου) για τον υπολογισμό του θορύβου. Ευχαριστώ για το χρόνο σας θεωρεί Sachin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back