B
Blank Stare
Guest
Γεια σου. Είμαι σχεδόν μια πλήρη newb στην ηλεκτρονική, και ελπίζω ότι θα είναι υπομονετικός μαζί μου, αν μου ζητήσει χαζή ερωτήσεις, ή να προσφέρει άσχετες πληροφορίες ... Είμαι οικοδόμηση ενός πλαισίου ελέγχου για μια σπάτουλα αλάτι. Ο παλιός ελεγκτής έχει φύγει, και δεν θέλω ένα νέο εργοστάσιο, θέλω αυτό που μπορώ τελικά να βγάλει από το κουτί του έργου, και το τοποθετείτε στο ταμπλό. Εδώ είναι οι παράμετροι που μου: 12 VDC έως 40 amp κλήρωση κατά την εκκίνηση του κινητήρα. διακόπτη on / off μεταβλητής ταχύτητας μεταβλητή ταχύτητα πάνω-ride, για ένα πλήρες κύμα ταχύτητα. 50 amp ρελέ (το ένα ελέγχεται από τον κεντρικό διακόπτη, ο άλλος είναι ελεγχόμενη από την απότομη αύξηση by-pass διακόπτη. Διακόπτες πάτημα κουμπιού, 10amp από την πλευρά διακόπτη, και 40 στον κινητήρα. Πρέπει να είναι πολύ απλή, και το κόστος κάτω από 100.00 ΗΠΑ έργο κουτί είναι ένα διπλό συμμορία ηλεκτρικό κιβώτιο θα πάρει διαστάσεις, όταν μπορώ να βρω άρχοντα μου -.! LOL Με λίγα λόγια, έχω σχεδιάσει τα πάντα, και είναι έτοιμο για την εγκατάσταση, όταν ανακάλυψα ότι ένα ροοστάτη θα πάρει πολύ ζεστό. Διατυπώθηκε η άποψη ότι θα χρησιμοποιήσετε ένα MOSFET PWM, και νομίζω ότι καταλαβαίνω το MOSFET δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα φανταχτερό ρελέ ισχύος, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς ένα PWM εντάσσεται στο σχηματικό;