Μερικές συμβουλές για DSP implementaton με FPGA;

R

rockybc

Guest
Γεια σας, παιδιά, θα υπάρξουν έργα σχετικά με τους μετρητές ενέργειας εφαρμογή για την ομάδα μου στην εταιρεία μου IC, και η τεχνολογία μέτρησης της ενέργειας συνεπάγεται κάποια γνώση DSP, όπως η CIC φίλτρο, φίλτρο FIR, IIR φίλτρο, HPF, LPF και DDS.So ό, τι γνωρίζετε, υπάρχουν μερικά βιβλία σχετικά με την εφαρμογή DSP FPGA, όπως το "Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος με προγραμματιζόμενες διατάξεις θυρών πεδίου", επίσης, κάποια πηγή VHDL συμπεριλαμβάνεται. Έχει κάνει ποτέ κανείς μια δουλειά σε αυτόν τον τομέα; Και να δώσει κάποιες συμβουλές; Thx

Θα πάρετε ένα καλό βιβλίο για την ψηφιακή σχεδίαση λογική με VHDL πρώτα. φίλτρα είναι αρκετά προηγμένο θέμα, και αν δεν καταλαβαίνετε πώς FPGAs και HDLs εργασία, θα πάμε να έχουν προβλήματα πολύ γρήγορα

θα έπαιρνα ένα καλό βιβλίο για την ψηφιακή σχεδίαση λογική με VHDL πρώτο.
εγώ σαφώς συμφωνήσει με την πρόταση. DSP βιβλίο Meyer-Baese είναι πολύ καλό κατά τη γνώμη μου, αλλά ένα βασικό βιβλίο VHDL, π.χ. [Ι] Ενώχ, Ψηφιακή Λογική Σχεδίαση Μικροεπεξεργαστών και με VHDL [/i] θα πρέπει να είναι το θεμέλιο.

Τι θα λέγατε για ένα καλό βιβλίο σχετικά με την ψηφιακή λογική σχεδίαση με Verilog HDL, να προκαλέσουν θ χρησιμοποιείται στον κώδικα με HDL Verilog;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back