Μερικές ερωτήσεις για το flash ADC

T

tiportoolmo

Guest
Hi όλα, είμαι σχεδιασμό ενός πλήρους flash ADC, 5 bit, 4 GS / s. Έχω μια μεγάλη αμφιβολία για την επιλογή του Vref. σε πολλές εφημερίδες είδα ότι υπάρχουν Vref + και Vref-, γιατί; για παράδειγμα αν η είσοδος είναι μια ημιτονοειδής κυματομορφή ASIN (2 * pi * FIN * t) με 1V =, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι 1,2 V, Πώς μπορώ να επιλέξω Vref + και Vref-; Σε αυτό το παράδειγμα 1 LSB είναι ίσο με το?

Γεια σας, Αν θεωρείτε ένα κύμα με μέση ένταση ίση με το μηδέν, τότε θα πρέπει να έχετε vref + και - vref για τη μετατροπή όλων των κυμάτων. Εάν έχετε την συνεχή συνιστώσα, στη συνέχεια, ανάλογα με την αξία του, θα πρέπει να έχετε μόνο το + vref. Regards

εντάξει, αλλά αν το κύμα δεν έχει αρνητική αξία, έχω να χρησιμοποιήσει onlly Vref; στην περίπτωση που το κύμα έχει αυτή τη μορφή, πώς μπορώ να επιλέξω Vref + και Vref-; Ποια είναι η αξία του 1 LSB, αν το ψήφισμα είναι 5 bit;

Το + vref-vref, σε σχέση με το κοινό-mode τάση του δικτύου σας. Αν VSS = 0V και VDD σας = 1.2V, κοινή-mode τάση σας να είναι κάπου ανάμεσα, ας πούμε, 450mV και 650mV (ανάλογα με το πώς το σχεδιασμό σύγκρισης σας). Ας πούμε ότι 500mV για χάρη της συζήτησης. + Vref σας θα μπορούσε να είναι 800mV και-vref σας coud στη συνέχεια να 200mV. Είναι πραγματικά εξαρτάται από το τι ΘΑ σας μπορεί να παραδώσει στον σύγκρισης.

έτσι Vref + και-vref είναι ανεξάρτητες από το σήμα εισόδου; εξαρτώνται μόνο από την κοινή τάση λειτουργίας, Vss και Vdd;

Το σήμα εισόδου πρέπει να είναι εντός + vref και-vref, φυσικά!

ναι σίγουρα! Ευχαριστούμε για την τιμή 1 LSB; 1 LSB = (+ VREF - VREF-) / 2 ^ Ν,;

Συγνώμη, αλλά έχω άλλες ερωτήσεις: Σε αυτό το πλαίσιο τι σημαίνει Vin + και vin-; Μπορείς να μου εξηγήσεις με ένα παράδειγμα; Είμαι προσομοίωση της Track and Hold με μαθητή PSPICE, πώς μπορώ να υπολογίσω την HD3 και SNR με Pspice; ευχαριστεί όλους

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back