Μεγάλος χρόνος αναμονής κατά τη δημιουργία SuperNEC δομή στο Matlab

S

Sinuous

Guest
Είμαι τρέχει SuperNEC με MATLAB 6.1. Όταν μπορώ να δημιουργήσω μια δομή expecially μια πιο σύνθετη, όπως έναν κώνο ή μια παραβολή, που χρειάζεται πολύ χρόνο για να καταστήσει τη δομή. Παίρνει σχεδόν περισσότερο από ό, τι για να τρέξει την προσομοίωση. Έχει κάποιος άλλος εμπειρία αυτή, όπως καλά; Είναι αυτό φυσιολογικό;

Έχω το ίδιο πρόβλημα επίσης. Ίσως matlab 6.1 και SuperNEC δεν είναι 100% συμβατή, ή πρέπει να υπάρχει κάποια σφάλματα κάπου. Η εμπειρία μου είναι να εγκαταστήσετε την έκδοση χρόνου εκτέλεσης. Θα πρέπει να είναι πολύ πιο γρήγορα από πριν. BTW, η νέα έκδοση supernec παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο για να προσομοιώσουν το ίδιο μοντέλο. Ελπίδα αυτό βοηθά.

Υπονοείτε ότι το πρόβλημα δεν υπάρχει με το MATLAB 6 ή 5,3;

ΝΑΙ! Δεν υπάρχει πρόβλημα με το 5.3. Αλλά δεν είμαι σίγουρος για το 6.0. Μπορείτε να δοκιμάσετε, αν θέλετε. Νομίζω 6.0 θα πρέπει να είναι εντάξει με superNEC 2. Καλή τύχη!

Το δοκίμασα με 6.0 και φαίνεται πιο γρήγορα. Προσπάθησα, επίσης, μόνο η έκδοση χρόνου εκτέλεσης και φαίνεται επίσης πιο γρήγορα. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι φαίνεται σε θέση να οικοδομήσουν και να λύσει οποιαδήποτε ηλεκτρικά μεγάλη κεραία σε οποιαδήποτε resonable χρόνο. Θα συμφωνούσατε; Ήλπιζα για την προσομοίωση παραβολή κεραίες. Οποιεσδήποτε άλλες ιδέες για το λογισμικό για να κάνει το κόλπο;

Δεν νομίζω ότι SuperNEC είναι καλό για την προσομοίωση παραβολική κεραία. Απλά δεν ξέρουν πώς να μοντέλο το feedforn. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται για τη χρήση αυτο-αναπτύξει προγράμματα για κατηγόρησης μοτίβο. Αν και αρκετές εμπορικά πακέτα είναι διαθέσιμα σήμερα, δεν έχω πάρει ένα.

Γεια σου. Δεν είχα χρησιμοποιήσει supernec ακόμα, αλλά όλα τα mininec και π.δ.κ.α. βασίζεται progams είναι πολύ αργά, όταν προσομοίωση πολύπλοκων strutures. Προσπαθήστε να μειώσετε τον αριθμό των τμημάτων και να το εκτελέσετε ξανά. Όπως είπε ο jjantenna πιθανώς είναι ένα bug Mathlab, και στην πραγματικότητα μπορεί να είναι! Θα εγκαταστήσετε supernec2 σήμερα και να προσπαθήσουμε να προσομοιώσει ένα σύνθετο struture. Ποιο πρόγραμμα είναι εσείς χρησιμοποιείτε για παραβολικές κεραίες προσομοίωση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσον αφορά Δεν φόβος

Τρέχω χωρίς matlab, αλλά χρειάζεται άδεια για τη λειτουργία δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back