Μήπως υπάρχει μία USB σε πολυ-RS232 μετατροπέα;

B

bittware

Guest
Γεια εμπειρογνώμονες,
Εδώ έχω αρκετές περιφερειακά κληρονομιά RS232, αλλά ο υπολογιστής μου παρέχει μόνο μία θύρα USB, μια σειριακή θύρα.Γι 'αυτό σκοπεύω να αναζητήσουν ένα μετατροπέα που μπορεί πολλαπλών κόμβο-RS232 θύρα σε μία θύρα USB.
Θέλω να ξέρω εάν υπάρχει exsit έτοιμων προϊόντων που πληρούν αυτή τη λειτουργία.
Εάν δεν είναι δυνατόν να κάνει τέτοια συσκευή από τον εαυτό μου;

Ευχαριστώ την πρότασή σας και να δοθεί ένδειξη.

www.21ic.com (στην Κίνα) έχουν μετατροπέα RS232-usb σχηματικά:
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Ναι είχα μια custumer πριν από μερικά χρόνια, Χρειαζόταν ένα 4 σειριακή θύρα USB adapter. Ήταν σε θέση να αγοράσει μια εμπορική λύση .. Τώρα είναι αλήθεια δεν έχω δει σε ένα τυπικό κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών.Έτσι περιμένω να βρουν τα προϊόντα που πωλούνται εταιρείες παροχής ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ..διαφορετικά
μπορεί κανείς να αγοράσει τέσσερις απλό USB-> RS232 και χρησιμοποιήστε ένα HUB.κατά πάσα πιθανότητα θα είναι φθηνότερα

Τα εργαστήρια πυριτίου έχουν RS232 <-> USB, το CP2101, ενιαία Chip USB για UART Bridge.Η CP2101 δεν χρειάζεται εξωτερικές αντιστάσεις ή κρύσταλλο.
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

http://www.ftdichip.com/FT2232C.htm

FT2232C Dual USB UART / FIFO

Η FT2232C είναι η 3η γενιά της FTDI; βρέθηκε δημοφιλή USB UART / FIFO IC οικογένεια.Αυτή η συσκευή διαθέτει δύο Multi-Purpose UART / FIFO ελεγκτές που μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις.Καθώς και μια διεπαφή UART, FIFO interface και Bit-Bang τρόπους IO της 2ης γενιάς FT232BM και FT245BM συσκευές, το FT2232C προσφέρει μια ποικιλία πρόσθετων νέων τρόπων λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένης μιας πολυ-πρωτοκόλλου Σύγχρονη Σειριακή διασύνδεση του κινητήρα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για σύγχρονη σειράς πρωτοκόλλων, όπως JTAG και SPI λεωφορείο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back