Μήπως η ηλεκτρομαγνητικής Wave έχουν τομής περιοχή!

A

Ahmed Osama

Guest
Θα μέχρι να τεθεί αυτό το ερώτημα πώς κατά τη γνώμη μου, τώρα όλοι μας γνωρίζουμε την πλατεία δικαίου του φωτός

Α2 r2 ^ 2
------ =------------
Α1 r1 ^ 2

A1: χώρου ακτινοβολούσας επιφανείας
A2: χώρος φωτίζεται επιφάνεια
r: απόσταση από την προέλευση

Από τα παραπάνω EQU.ότι είναι αδύνατο η περιοχή προέλευσης του φωτός να είναι μηδέν!Γι 'αυτό πρέπει να έχει μια συγκεκριμένη περιοχή!

Οι εξισώσεις για ένα μαθηματικό μοντέλο που μπορεί να έχει ένα σημείο πηγή.Συχνές φυσικής idealized ένα μοντέλο που χρησιμοποιείται σε πραγματικές καταστάσεις, επειδή τα αποτελέσματα είναι αρκετά κοντά σε αυτά που μετράται για την προβλεπόμενη κατάσταση.

Ηλεκτρομαγνητική Wave είναι ένα αρκετά πολύπλοκο μοντέλο για το κύμα εξίσωση των φωτονίων καλύτερο που περιγράφεται από
τις εξισώσεις Maxwell, έτσι ώστε να μπορεί να έχει διατομή του χώρου, αλλά αυτό το φωτόνιο που δεν έχει τομή ή έτσι νομίζω.

Αγαπητέ Ahmed
τώρα φαίνεται χωρίς νόημα η ερώτησή σας διότι βασίζεται σε πολύ παλιά η γεωμετρική οπτική η οποία είναι ξεπερασμένη από την ηλεκτρομαγνητική θεωρία.Ωστόσο, περιέχει επίσης και τόσο βαθιά νοήματα αν ζητάτε για την προέλευση του EM κύματος και από όπου eminates.Δεδομένου ότι μέχρι σήμερα, ακόμη και στην τελευταία μου γνώση, στην πραγματικότητα κανείς δεν ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ αν το ηλεκτρόνιο ή το αποκαλούμενο φωτόνιο ή το fictous πολλά άλλα σωματίδια έχουν τόσο τον όγκο της και έτσι.Και σε Amr M. Selim 's Ενότητας Θεωρία, όπως γνωρίζω ότι για την ώρα, το ηλεκτρόνιο είναι modeled ως σημείο σωματιδίων που μπορεί να αλληλεπιδράσουν με την ΗΜ ακτινοβολία στην περιοχή γύρω από αυτό.Ωστόσο, από την δική μου άποψη, μπορεί να αποδειχθεί ότι το ηλεκτρόνιο μπορεί να έχουν όγκο των δικών της για την άρση της ενεργειακής πυκνότητας μοναδικότητα που έχει στη θέση του στο χώρο.

Ζητά ένα έγκυρο ερώτημα.

Σε ένα καλώδιο (ας πούμε γύρο σύρμα μόνο για λόγους απλούστευσης) ένα σήμα ταξιδεύει στο 1GHz (ακόμη για παράδειγμα!) Σύμφωνα με το τύπο του δέρματος αποτέλεσμα EM κύμα ταξιδεύει σε κάποιο ας πούμε 2 χιλιοστά σε βάθος από την επιφάνεια προς το εσωτερικό κέντρο της ορχήστρας.

Τώρα, ας πούμε για να αυξήσει τη συχνότητα 9GHz.Τι θα συμβεί;Το βάθος του δέρματος θα πρέπει να είναι μικρότερη.Έτσι, η επιφάνεια του EM κύμα αγωγών κατά του σύρματος είναι μικρότερη.

Έχω φωτογραφίες που επισυνάπτονται.Να μην είναι τρελός μαζί μου.Δεν είμαι καλλιτέχνης, αλλά ευελπιστούμε ότι θα πρέπει να είναι σαφές τι εννοείται με αποτέλεσμα το δέρμα.

Τα πάντα είναι ένα καλώδιο.Μαύρη είναι η περιοχή όπου EM κύμα δεν ταξιδεύει εκεί.Μπλε είναι το εμβαδόν (τομής) EM κύμα ταξιδεύει και ως συχνότητα αυξάνει τομέα αυτό μειώνεται.

djalli
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

Αγαπητέ djalli
Μπορείτε drifted φαίνεται να είναι πολύ μακριά από το "την έγκυρη ερώτηση Ahmed Osama ζητά" το ζήτημα δεν είναι για το βάθος της penegtration σε μεταλλικά ή τις "μη καλλιτεχνική" εικόνες σε ένα "πεπερασμένο διατομής σύρμα", αλλά και αν υπάρχουν ατομικό επίπεδο ακτινοβολίας διατομή των εκπομπών.
Στην πραγματικότητα υπάρχει μια ποσότητα που χρησιμοποιείται για την ανάλυση των πολλών ειδών λέιζερ έχει αυτό το όνομα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ακτινοβολία έχει μια τομή περιοχή (ή σε οποιοδήποτε χώρο της δικής του σε όλα τα esp. Όταν εκπέμπονται)
Μην πάρετε τρελών σε μένα αλλά νομίζω ότι ούτε εσείς να μην του την ουσία της ερώτησης που σας ή εξαπάτηση, που της ζήτησε

Αυτό καθορίζεται από το ραντάρ τομή

Αγαπητέ sifeddin
".

Ahmed Osama ζήτησε αναφέροντας "Ηλεκτρομαγνητική Wave είναι ένα αρκετά πολύπλοκο μοντέλο για το κύμα εξίσωση των φωτονίων καλύτερο που περιγράφεται από
τις εξισώσεις Maxwell, έτσι ώστε να μπορεί να έχει διατομή του χώρου".

for example a simple TEM wave (lets not complicate with light for now) does for sure have a cross-section
area.

EM κύμα στην καθοδηγούμενη μέσο
για παράδειγμα ένα απλό TEM κύματος (ας μην περιπλέξουν με φως για τώρα) κάνει σίγουρα έχουν τομής
περιοχή.Οι εικόνες αυτές ισχύουν για το θέμα αυτό.Ειλικρινά συγνώμη άρχισα να διαβάσετε το νήμα από το εν λόγω ζήτημα, ενώ η ερώτηση για κάτι άλλο.Ελπίζω αυτή τη διευκρίνιση.Έλα sifeddin για ποιο λόγο θα πρέπει να πάρω τρελών.Οι εικόνες μου είναι εντάξει.Αστειεύεστε.Ahmed Osama έγραψε:

Θα μέχρι να τεθεί αυτό το ερώτημα πώς κατά τη γνώμη μου, τώρα όλοι μας γνωρίζουμε την πλατεία δικαίου του φωτόςΑ2 r2 ^ 2

------ =------------

Α1 r1 ^ 2A1: χώρου ακτινοβολούσας επιφανείας

A2: χώρος φωτίζεται επιφάνεια

r: απόσταση από την προέλευσηΑπό τα παραπάνω EQU.
ότι είναι αδύνατο η περιοχή προέλευσης του φωτός να είναι μηδέν!
Γι 'αυτό πρέπει να έχει μια συγκεκριμένη περιοχή!

Ok μια τελευταία φορά:
Κατά τη γνώμη μου EM κύμα δεν έχει διατομή των δικών του.
Ahmed Osama ζήτησε (σε συστραμμένοι τρόπο) αν γεωμετρική (ray) οπτική μπορεί Handel η πηγή των κυμάτων EM
η απάντηση για το γεγονός αυτό είναι σίγουρα ΟΧΙ!

bibo1978 πράγματι η μικτή EM Θεωρία με το φωτόνιο εικόνα και υποθέτω άφησε το ζήτημα unanswerd
Έτσι djalli και wlcsp σκέψης του οπτικού ακτίνες που Ahmed Osama ρώτησε για το μόνο EM κυμάτων και να συνεχιστεί το νεροχύτη και πηγή

αλλά θα κλείσει αυτό μιλάμε από την πλευρά μου με αυτή:
Ray Optics: Light είναι ακτίνες και τις ακτίνες είναι μόνο γραμμές με μηδενική τομή
Θεωρία EM:
Ανοιχτό είναι το κύμα και το κύμα έχει εξαπλωθεί στο διάστημα (δηλαδή άπειρη τομή)
Κβαντική Θεωρία: Φως είναι φωτόνια και φωτόνια είναι οιονεί σωματίδια με μηδέν και δεν restmass δεν αντιμετωπίζουν μόνο ένα amout όγκος της (τοπικής)
της ηλεκτρικής ενέργειας που αλληλεπιδρούν με το θέμα να δώσουμε (ή λαμβάνει) μεγαλύτερη ένταση την αλληλεπίδραση κύματος που πηγαίνει στο διάστημα για πολλαπλασιαστικούς
Αυτό είναι όλο falks
Είμαι από δω

sifeddin, συγγνώμη μου δεν είχε σαφές στην περιγραφή μου εννοούσα ότι Maxwell
της εξίσωσης είναι απλώς η υλοποίηση των Κβαντική κύμα του φωτονίου, η οποία δεν είναι actaully τι είναι φως και σύμφωνα με την κβαντική θεωρία, η EM κύμα "που είναι το θέμα κύματος των φωτονίων "μπορεί να αξιοποιηθεί ως ένα κύμα πακέτων" όταν εξετάζουμε διάφορες φωτονίων καθώς thats γιατί στην πραγματικότητα το φως ταξιδεύει με ταχύτητα διάφορα όταν ταξιδεύουν σε διαφορετικούς χώρους διαπερατότητα ".Ωστόσο, ένα φωτόνιο μπορεί να μην έχει τομή, διότι δεν μπορούν να έχουν ένα κύμα πακέτων απλά.ελπίζω αυτό ήταν σαφές.

thats όλα τα παιδιά

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back