Μέτρο διαγωγιμότητας Gm ενός κυκλώματος σε Hspice ή ΚΕΠ

E

eeAmateur

Guest
Είμαι σχεδιασμό ενός στάδιο είσοδο της Op Amp. Χρειάζομαι τη μέτρηση της διαγωγιμότητας Gm του συνόλου στάδιο εισόδου. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια υπόδειξη πώς να πάρει GM στο Hspice ή τις διαφημίσεις; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Νομίζω ότι από τη στιγμή που είναι simulaing Γ.Σ. των ολόκληρο το κράτος, νομίζω ότι θα πρέπει να εκτελείται ένα σκούπισμα DC του ρεύματος εξόδου, όπως τάση εισόδου, στη συνέχεια να λάβει τα παράγωγα χρησιμοποιώντας εξομοιωτή σας.

δοκιμάστε αυτό το Hspice. ΠΠΣ DC GM1 DERIV i (xop.vp) όταν κατά (ΕΠ) = 1 για τη μέτρηση της GM στο V (ΕΠ) = 1

[Quote = terryssw] νομίζω ότι από τη στιγμή που είναι simulaing Γ.Σ. των ολόκληρο το κράτος, νομίζω ότι θα πρέπει να εκτελείται ένα σκούπισμα DC του ρεύματος εξόδου, όπως τάση εισόδου, στη συνέχεια να λάβει τα παράγωγα χρησιμοποιώντας εξομοιωτή σας. [/Quote] Ευχαριστώ για σας επανάληψη. Όταν μέτρο GM, θα πρέπει σύντομα την έξοδο. Εάν εμείς σύντομα η έξοδος, η στρέβλωση που θα αλλάξει.

Οι μετρήσεις αυτές γίνονται με AC. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πυκνωτών για τη μικρή έξοδο χωρίς να επηρεάζεται η προκατάληψη.

μπορώ να χρησιμοποιήσω awaves "Express" για το μέτρο της GM στην. προσομοίωση tran; gm = IDS / Vgs μπορούμε να μετρήσουμε ταυτότητες & Vgs .. στη συνέχεια χρησιμοποιήστε awaves εκφράζουν λειτουργία

Το ADS, αφού ορίσετε Idif = IP-Στην Vdif = Vip-Vin Τότε sweep Idif έναντι Vdif. Στη συνέχεια, με άλλο οικόπεδο προσθέσετε ένα diff (), π.χ. diff (Idif), τότε θα πάρετε τη διαφορά GM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back