Μέτρηση υψηλής τάσης και υψηλά ρεύματα ..

C

chacmool

Guest
Γεια σας, θα ήθελα να κατασκευάσει μια οθόνη γραμμή ρεύματος. Έτσι, εγώ πρέπει να μετρήσει υψηλής τάσης και υψηλών ρευμάτων, προκειμένου να αντιμετωπίζονται από ένα μικροελεγκτή. Τι είδος αισθητήρα μπορώ να χρησιμοποιήσω γι 'αυτό; τι γίνεται με την προετοιμασία του σήματος μεταξύ των αισθητήρων και μετατροπείς A / D; ... οποιαδήποτε υπόδειξη θα είναι ευπρόσδεκτο .. Chak-mool Μήπως κάποιος έχει ένα κύκλωμα για να

Γεια σου, Τι εννοείτε για την υψηλή τάση ... Αν είναι στη γραμμή ρεύματος (240V), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα tranformer μέτρο για να έχετε την τάση και έναν αισθητήρα αίθουσα για να εξετάσει την τρέχουσα. Διότι συνήθως ο αισθητήρας Hall μπορεί να ασχοληθεί με περίπου 100Α. Bastos αφορά

Γεια σας, Προσπαθώ να παρακολουθεί γύρω 400A @ 450Vca .. Ο αισθητήρας που έχω δει για να μου δώσει τα ρεύματα ένα σήμα 0-5A .. έτσι, μια ερώτηση: Ξέρει κανείς ένα κύκλωμα για κλιματισμό σε αυτό το σήμα για να το θέσω στο μετατροπέα A / D; .. 2η. τι γίνεται με τις μετρήσεις τάσης; τι να χρησιμοποιήσει γι 'αυτό; χάρη, Chak-mool

Ρίξτε μια ματιά σε cyrrus λογική, Texas Instruments στο τμήμα Mps430 και αναλογικών συσκευών. Έχουν τσιπ μέτρησης ισχύος και πολύ ωραία εφαρμογή σημειώσεων διατίθενται. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Alexg

Ο ευκολότερος τρόπος να γίνει αυτό είναι με μια αξονική τομογραφία και την Πορτογαλία. CT> http://www.magnelab.thomasregister.com/olc/magnelab/modelsof.htm # ΜΠΕ-1250s PT> http://www.magnelab.thomasregister.com/olc / magnelab / potentia.htm Και οι δύο έξοδοι έχουν μετατραπεί σε χαμηλή τάση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επίπεδο-στροφή. backdoor_

On 10/13/2001 6:52, backdoor_ έγραψε: Ο ευκολότερος τρόπος να γίνει αυτό είναι με μια αξονική τομογραφία και την Πορτογαλία. Και οι δύο έξοδοι έχουν μετατραπεί σε χαμηλή τάση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επίπεδο-στροφή.
Μετατροπή σε RMS για μέτρησης μπορεί επίσης να είναι πολύ εντατική επεξεργασία. Αν χρειάζεστε RMS ισχύς ματιά στα τσιπ για να το κάνει στο υλικό. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Alexg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back