Μέσω Hole

S

Shohdy

Guest
Γεια σου, Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνει double layer PCBs μέσω τρύπα στο σπίτι εκεί;;;; Regards, Shohdy

Νομίζω ότι προσπαθείτε να ρωτήσω πώς να συνδέσετε τα δύο ίχνη στρώμα μέσα από τις τρύπες στο PCB ... Ναι, υπάρχει μια παράκαμψη ... για τη σύνδεση του ίχνη μαζί ... κάνουν τρύπες στα δύο άκρα και να κολλήσεις μαζί μέσα από την τρύπα ... ή μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λεπτό jumper σύρματα μέσα από την τρύπα ...

Γεια σου, Όχι ότι δεν είναι αυτό που εννοώ ... Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνει ένα διπλό στρώμα PCB στο σπίτι ... με κάποιο είδος των εκτυπωτών και μπορεί να είναι ορισμένες χημικές ουσίες. Αλλά όλες αυτές οι methodes δεν δημιουργούν internaly επίστρωση vias που καλείται μέσω επιμετάλλωση αίθουσα που βρήκε στο κατασκευάζονται PCB. Αυτό που ζητώ είναι για το εάν υπάρχει δυνατό τρόπο να το κάνουμε αυτό στο σπίτι με τη χρήση απλών εργαλείων και εξαρτημάτων. Regards, Shohdy

Με μια λέξη, όχι. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι ωραίο και παίρνει certianly πολύ χρόνο να κάνουμε. Συνήθως καταλήγουν να κάνουν πρωτότυπα σπίτι έτσι ώστε όλοι οι συγκόλληση γίνεται κάτω μέρος και όχι στο πλαίσιο όργανά κλπ. Ή τουλάχιστον δύο πλευρές ενός PTH πόδι αντίσταση κλπ. Έχω δοκιμάσει τα καρφιά στο παρελθόν και ήταν μια πολύ δουλειά για τους μικρούς κέρδος. Συγκόλληση offcut πόδι συστατικό μέσα από τις τρύπες εργάστηκε επίσης. Roland.

Δώστε του τον προμηθευτή για τα PCB, αυτό είναι δουλειά του να το κάνει ... Πρέπει να κάνετε πολλή επανάληψη, πριν πάρει σωστό ... Χρειάζεται πολύ χρόνο, προσπάθεια και επανάληψη .... Δεν είναι βιώσιμη επιλογή ... Επικεντρωθείτε στην εργασία σας είναι καλύτερο .... κερδίζετε περισσότερα από ό, τι PCB πωλητή gonna κάνει από εσάς.

Γεια σας, Ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά σας, έχω ακούσει ότι υπάρχουν ορισμένες χημικές ουσίες που βοηθούν να κάνετε την τρύπα μέσω επένδυση στο σπίτι χωρίς τη διαδικασία electolisis. Κάθε ένας έχει τις ιδέες για αυτό. Regards, Shohdy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back