Μέγιστο ρεύμα που μπορούν να αντληθούν από FPGA pin

X

xenix

Guest
Είμαι μπερδεμένος σχετικά με την μέγιστη ρεύματα pin (IoH & IoL) της Xilinx xc3s1500. Παρακάτω, υπάρχει το φύλλο δεδομένων, στη σελίδα προσδιορίζονται 62 & 63 αυτές τις τρέχουσες τιμές. Υπάρχουν τρέχουσες τιμές από 2mA να 24mA για τον τύπο LV εισροών-εκροών, το οποίο τιμές που μπορώ να χρησιμοποιήσω; http://www.xilinx.com/support/documentation/data_sheets/ds099.pdf

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις; Η παράμετρος IoL καθορίζει το μέγιστο ποσό του ρεύματος που το φορτίο σας μπορεί να αντλήσει πριν την παράμετρο VOL του οδηγού FPGA δεν είναι πλέον εγγυημένη. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιείτε ένα 4mA οδηγού και το φορτίο σας εφιστά την πιο επίκαιρο από ότι όταν ο οδηγός είναι χαμηλή, ο οδηγός δεν έχει πλέον πρόκειται να πέσει κάτω του 0,4 βολτ. Το ίδιο ισχύει και για την IoH. Αν το φορτίο σας προσελκύει περισσότερους από το IoH τιμή, τότε ο οδηγός σύνδεση να οδηγεί ένα λογική τότε η έξοδος του οδηγού δεν πρόκειται να φτάσετε στο Vcc - 0,4 επίπεδο που καθορίζεται στο VoH. Η ελπίδα αυτό βοηθά. Radix

Χάρη, ξέρω ότι ο ορισμός της IOL & Ioh. Τι i dont καταλαβαίνουν είναι "ποιο είναι το μέγιστο ρεύμα για μια καρφίτσα". Αυτοί dont καθορίσετε το μέγιστο ρεύμα το δελτίο, αναρωτιέμαι αν μπορώ να οδηγήσει ένα 5mA οδήγησε direcly. Έχω τη δυνατότητα να επιλέξει 4mA οδηγού ή 16mA οδηγός για μια καρφίτσα;

Γεια σου, τι γνωρίζω, δεν έχετε καμία επιλογή progrmmable ως τέτοια. Σε αυτή την περίπτωση το ισχύον ανώτατο όριο είναι 24mA. U μπορεί να οδηγήσει εύκολα ένα LED με το pin εξόδου FPGA με κάποια αντίσταση σε σειρά ..

Xenix, δεν εννοώ να είναι αγενής, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχετε κατανοήσει τον ορισμό της IoH και IoL. Αυτοί είναι οι «αποτελεσματικές max" ρεύματα. Εάν λάβετε περισσότερα από αυτό το ποσό δεν θα πάρετε την ψηφιακή τάσεις λογική (VoH και VOL) που περιμένετε. Κανονικά βάζετε μια αντίσταση σε σειρά με το LED να περιορίσει το ρεύμα που διέρχεται τον οδηγό και το LED. Τα LEDs είναι συσκευές ημιαγωγών και συνήθως θέλουν να περιοριστεί η τάση σε όλη την κάθοδο και την άνοδο, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί το ρεύμα μέσω της συσκευής. Αν χρειάζεστε 5mA, επιλέξτε ένα ή 6mA 8mA οδηγό και το μέγεθος αντίσταση σας, έτσι ώστε R = (VoH - Vled) / 5mA Αν επιλέξατε μια 4mA οδηγός VoH σας θα είναι χαμηλότερο από το καθορισμένο Vcc - 0,4 V. Cheers, Radix

Γεια Οι 5mA 6mA ... οδηγούς, βλέπω ότι δίνουν u από τα τρέχοντα επίπεδα στις ακίδες FPGA, αλλά τι είναι ακριβώς και πώς επιλέγονται (λογισμικό ή ...?)? Σας ευχαριστούμε και συγγνώμη για την αρχάρια ερώτηση μου, συνεχίστε: P

Sweetmusic, περισσότερα εργαλεία πωλητή FPGA σας επιτρέπουν να επιλέξετε τον τύπο του οδηγού (επίπεδα λογική και τη δύναμη το αυτοκίνητο) μέσα από ένα GUI, όταν κάνετε την αντιστοιχία των ακίδων σας. Την αντιστοιχία των ακίδων είναι όταν επιλέγετε την πραγματική ακίδες της συσκευής FPGA σας ότι πρόκειται να μεταφέρουν τα διάφορα σήματα του σχεδίου σας. Radix

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back