ΜΠΟΡΕΙ διασύνδεση με μικροελεγκτή

A

ash.sahana

Guest
Αγαπητέ φίλε, θέλω να μάθω πώς να διεπαφή CAN Controller (MCP2510/MCP2515) διασύνδεση με μικροελεγκτή PIC. Μπορείτε να μας στείλετε δείγμα κώδικα για CAN διασύνδεση με μικροελεγκτή PIC. Πώς να αισθητήρες διασύνδεση και διαφορετικές συσκευές διασύνδεσή τους με CAN ελεγκτή Ποια είναι η έξοδος για το CAN Διασύνδεση Πώς να μεταφέρετε δεδομένα συμβαίνει Σας ευχαριστώ.

Έχω διεπαφή CAN με το 8051 και λειτουργεί μια χαρά. Πρώτη αναφορά στο φύλλο δεδομένων τόσο του ΣΔ. Έχει είναι μακρύ κατάλογο της SFR που έπρεπε να χρησιμοποιηθεί, σύμφωνα με τον appl'n. τα δεδομένα / σήμα λαμβάνεται από TXD & RXD του 2551 .. ΕΧΩ επισυνάψετε το DIA διασύνδεσης. ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΣΔ μεταξύ τους. ΕΛΠΙΔΑ Αυτό θα βοηθήσει U!!

Γεια σας παιδιά, είμαι κολλημένος με αυτό μπορεί να προβάλει. όπως το πώς να διεπαφή του PIC18f4480 με οθόνη LCD (2 γραμμές 5 * 7pixcel) συσκευή μέσω CAN bus. ελεγκτής με ενσωματωμένο ελεγκτή CAN (MCP2510 πομποδέκτη )...& θα interface .. πώς να συνδέσετε CAN_H & CAN_L καρφίτσες με LCD .. επιτρέψτε μου να ξέρω ... έργου είναι Υπερήχων Tx & Rx θα δώσει την απόσταση του αντικειμένου που θα μεταφερθούν στο χειριστήριο & μέσω CAN θα λάβει τα δεδομένα και να το στείλετε στην LCD ... μία να έχει μια ιδέα για αυτό. να μου δώσει οποιαδήποτε ref. πηγαίο κώδικα.

Θέλω να μάθω πώς να διεπαφή CAN interface ελεγκτή με motorola68HC11 μικροελεγκτή. Μπορείτε να μας στείλετε δείγμα κώδικα για CAN διασύνδεση με μικροελεγκτή. Ποια είναι η έξοδος για το CAN Διασύνδεση Πώς να μεταφέρετε δεδομένα συμβαίνει

Γεια σου κάνω το ίδιο έργο, δηλαδή τη διεπαφή των MCP2515 με Basic 8051 που έχετε κάνει. Έτσι, μπορείτε παρακαλώ να μου ταχυδρομείο το σύνολο της έκθεσης του έργου στην αλληλογραφία μου ID, δηλαδή vadapalli.siddhartha @ gmail.com . Ευχαριστώ εκ των προτέρων και η αναμονή για την απάντησή σας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back